English Greek
20
Σαβ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τρεις Μπύρες Για Τους Φαν Των Μόντι Πάιθον

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Οι Βρετανοί ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα 50 χρόνια από τότε που πρωτοπροβλήθηκε η καυστική κωμική σειρά-θρύλος, εμείς περιμένουμε να δούμε τον Τζον Κλιζ στο Ηρώδειο και κάπου στο Γιορκσάιρ γεννιέται μια μπύρα ονόματι Flying Circus.

Το ζυθοποιείο Black Sheep στο Γιορκσάιρ έχει ήδη στη γκάμα του δύο μπύρες αφιερωμένες στους Μόντι Πάιθον. Φέτος που συμπληρώνεται μισός αιώνας - στη Γηραιά Αλβιώνα ετοιμάζονται για τους σχετικούς εορτασμούς - από τότε που σχηματίστηκαν οι ξεκαρδιστικοί, ασεβείς, αμφισβητίες «πύθωνες», οι οποίοι με τη σουρεαλιστική ματιά και το καυστικό τους χιούμορ έγραψαν ιστορία στο BBC, λανσάρει και την τρίτη.

Η αρχή έγινε πριν από 20 χρόνια, στην 30η επέτειο της δημιουργίας της χαρισματικής εξάδας, η επιρροή της οποίας στην κωμωδία ήταν, κατά πολλούς, ανάλογη με αυτή με των Μπιτλς στην μουσική, με μια φρουτώδη Golden Ale ονόματι Holy Grail, αναφορά στην ταινία «Οι Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης» (Monty Python and the Holy Grail). Το 2016 ακολούθησε η Pale Ale ονόματι Βrian, συνδεδεμένη με το ξεκαρδιστικό και ελαφρώς... ιερόσυλο «Ένας Προφήτης... Μα τι Προφήτης!» (Monty Python's Life of Brian).

Η Black Sheep ολοκληρώνει τώρα την τριλογία με την Flying Circus, το «Ιπτάμενο Τσίρκο των Μόντυ Πάιθον» δηλαδή, μια χάλκινη Pale Ale με αρώματα ροδάκινου και καραμέλας και νότες εσπεριδοειδών, που παραπέμπει στα τηλεοπτικά τους σκετς. Με το που βλέπεις την ετικέτα σκέφτεσαι αυτόματα τους Γκρέιαμ Τσάπμαν, Τζον Κλιζ, Έρικ Άιντλ, Τέρι Γκίλιαμ, Τέρι Τζόουνς και Μάικλ Πάλιν να μεταμορφώνονται σε άγριες Βρετανίδες γιαγιάδες που τρομοκρατούν τις γειτονιές και ξυλοκόπους cross-dressers, να λανσάρουν το Υπουργείο Ηλίθιου Περπατήματος, να παραδίδουν μαθήματα αυτοάμυνας απέναντι σε υποτιθέμενους επιτιθέμενους με (φονικές;) μπανάνες και να αναμεταδίδουν εκείνο το ξεκαρδιστικό ποδοσφαιρικό ματς μεταξύ αρχαίων Ελλήνων και Γερμανών φιλοσόφων.

Τώρα που ο εβδομηνταεπτάχρονος Τζόν Κλιζ έρχεται στις 20 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο για ένα κράμα live stand up comedy και μονταρισμένου υλικού από παλιές του παραστάσεις, με τίτλο «Last time to see me before I die», είναι ίσως η πλέον κατάλληλη στιγμή για μια γουλιά νεο-νοσταλγίας. Όσοι πιστοί (και ζυθολάτρεις) μπορείτε να παραγγείλετε διαδικτυακά τις τρεις μπύρες της σειράς μέσω του σάιτ της Black Sheep.

πηγή: ethnos.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνοιξε Το Πρώτο Πιστοποιημένο Μουσείο Μπύρας Στη Βουλγαρία
cyprustimes.com

Άνοιξε το πρώτο πιστοποιημένο μουσείο μπύρας στη Βουλγαρία - Στο μουσείο εκτίθεται πλούσια συλλογή - Έχει πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού της χώρας

Black Raven - Fruit Wizard
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Black Raven Brewing.

Epic - 28 Haze Later / Cryopop
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Epic Brewing Co.

Põhjala - Vanilla Pillow
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Põhjala Brewery.

Fierce / Turning Point - Limoncello Sour
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Turning Point Brew Co., κυκλοφόρησε η Fierce Beer.

Heretic / Calicraft - Evil & Co
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Calicraft Brewing Co. κυκλοφορεί η Heretic Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το