English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σε Νέα Χέρια Συνεχίζεται Ο Ελληνικός Μύθος Της Fall & Rise

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τη δύσκολη απόφαση να πουλήσουν την πετυχημένη τους μπύρα Fall & Rise πήραν οι Ελληνοαυστραλοί συνέταιροι Πέτρος Γυφτόπουλος και Γιάννης Ψιμούλης.

Μετά από ένα δυνατό ξεκίνημα στην αγορά της Μελβούρνης, του Σύδνεϋ και της Καμπέρα και όνειρα να κατακτήσουν το κοινό της Αυστραλίας, οι δύο συνέταιροι αισθάνθηκαν ότι το χτύπημα της πανδημίας δεν θα επέτρεπε στο εγχείρημά τους να επιβιώσει.

Ο Γιάννης Ψιμούλης αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα, να είναι κοντά στην οικογένειά του. Ο Πέτρος Γυφτόπουλος από την πλευρά του, θέλει να δει αυτή την ποιοτική προσπάθεια που ξεκίνησαν με τη δημιουργία της ζυθοποιίας Fall & Rise Brewing, να συνεχιστεί, ακόμα και σε άλλα χέρια.

H ποιοτική μπύρα εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία, έγινε ανάρπαστη στην αγορά της Μελβούρνης όταν πρωτοξεκίνησε πριν από εννέα μήνες και οι λάτρεις της μπορούσαν να τη βρουν σε κάβες όπως το Blackhearts & Sparrows στη Μελβούρνη και την Καμπέρα και σε διαδικτυακά μαγαζιά όπως τα Bucket Boys και Beer Cartel.

Όποιος αναλάβει το Fall & Rise θα έχει άμεσες πωλήσεις καθώς η ετικέτα της μπύρας έχει γίνει γνωστή στην αγορά της Βικτώριας, του Σύδνεϋ και της Καμπέρας και έχει αποκτήσει καλή φήμη όχι μόνο στην ποιότητα της μπύρας αλλά και στην εξυπηρέτηση των πελατών.

"Δυστυχώς, οι περιστάσεις μας ανάγκασαν να πάρουμε αυτή τη δύσκολη απόφαση" εξήγησε στον "Νέο Κόσμο" ο Πέτρος Γυφτόπουλος. "Είμαστε κι εμείς θύματα των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας".

Το γεγονός ότι δεν είχαν το δικό τους χώρο να παράγουν τη μπύρα τους, σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα της αγοράς λόγω των περιοριστικών μέτρων, ήταν οι παράγοντες που επηρέασαν την απόφασή τους να προχωρήσουν στην πώληση της επιχείρησής τους.

Δεν μετανιώνουν όμως για τη χαρά και την ευχαρίστηση που τους έδωσε η δημιουργία αυτής της μπύρας. "Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση ότι κατάφερες να μπεις στην αγορά και να αγαπήσει ο κόσμος τη μπύρα που έφτιαξες" εξηγεί ο κ. Γυφτόπουλος.

πηγή: neoskosmos.com

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Terrapin - Pregame Lager
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Terrapin Beer Co.

Γερμανία: Φορτηγό Χάνει Κιβώτια Μπύρας Στον Αυτοκινητόδρομο
Κατερίνα Ηλιάδου

Ζημιές 35.000 ευρώ και ώρες εργασίας καθαρισμού. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα μετά την απώλεια εκατοντάδων κιβωτίων μπύρας από ένα αρθρωτό φορτηγό...

Offshoot - Illusions
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Offshoot Beer Co.

Tröegs - #427
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Euro 2021: Αγγλικές Παμπ VS Μπόρις Τζόνσον - Του Ζητούν Να Άρει Τις Απαγορεύσεις
sputniknews.gr

Οι ιδιοκτήτες των παμπ ζητούν από τον Βρετανό πρωθυπουργό να άρει τους περιορισμούς ενόψει της έναρξης του Euro.

New Trail - Field / Tent Zipper
Γιώργος Ιορδανίδης

Δύο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η New Trail Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το