English Greek
21
Πεμ, Μάι
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

To Øl - 45 Days Märzen / 45 Days Vienna Lager / Collaboration Curse / #10

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η To Øl.

Πρώτη η "45 Days Märzen", μια Märzen με 5,8% ABV και 25 IBU.

to ol 45 days marzen

Δεύτερη η "45 Days Vienna Lager", μια Vienna Lager με 4,7% ABV.

to ol 45 days vienna

Τρίτη, σε συνεργασία με την Ārpus Brewing Co. η "Collaboration Curse", μια Γερμανικού στυλ Pilsner με 4,3% ABV, ζυθοποιημένη με Νεοζηλανδέζικους λυκίσκους.

to ol collaboration curse

Τέταρτη η "#10", μια Double IPA με 9,2% ABV και 20 IBU, ζυθοποιημένη με Columbus, Ekuanot και Rakau.

to ol 10

Όλες διατίθενται σε κουτάκι των 440ml.

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Uiltje - Trophy Hunter
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Με Πρόσημο Τη Βιωσιμότητα, Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Επενδύει €65 Εκατ. Μέχρι Το 2025
capital.gr

Με στρατηγικό προσανατολισμό στη βιώσιμη ανάπτυξη και εστίαση σε τρεις βασικούς πυλώνες (Περιβάλλον - Κοινωνία - Υπευθυνότητα), η Αθηναϊκή Ζυθοποιία αναπτύσσει ένα φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ για την τριετία 2024-2026, εκ των οποίων το 50% περίπου θα αφορά σε πράσινες επενδύσεις.

Οι Τρεις Μεγάλοι Παίκτες Της Μπύρας Στην Ελλάδα Και Η Θέση Τους Στην Αγορά
thetotalbusiness.com

Το μεγαλύτερο μέρος στην πίτα της αγοράς μπύρας στην Ελλάδα μοιράζονται οι τρεις κυρίαρχες ζυθοποιίες με πρώτο παίκτη την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, αμέσως μετά την Ολυμπιακή Ζυθοποιία (Carlsberg) και τρίτη την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης.

Offshoot - Marine Layer
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Offshoot Beer Co.

3 Floyds - Trolls Trolls Trolls
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η 3 Floyds Brewing.

Εξαγορά 60% Ηπειρώτικης Ζυθοποιίας Valia Calda
Γιώργος Λαμπίρης

Στην απόκτηση ποσοστού πλειοψηφίας στην ηπειρώτικη μικροζυθοποιία Valia Calda προχώρησε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η εταιρεία Ηλιακή Δύναμη του επιχειρηματία Πέτρου Καραναστάση, επικεφαλής του ομίλου PK Energy, ο οποίος εκτός από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας το τελευταίο διάστημα έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις στον τομέα της υδροπονικής καλλιέργειας σε συνδυασμό με συμπαραγωγή ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας υψηλής απόδοσης.

Άλλα Άρθρα