Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Paragon Brewery.
Πρόκειται για την "Lady L", με Sour IPA με 5,7% ABV και 40 IBU, ζυθοποιημένη με Chinook και Mosaic, με ευχάριστη οξύτητα και αίσθηση από τροπικά φρούτα.
Η μπύρα διατίθεται σε βαρέλι.

www.Beer-Pedia.com
Europe's Best Web Site About Beer
Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Trillium Brewing Co., κυκλοφόρησε η Equilibrium Brewery.
Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Wren House Brewing Co., κυκλοφόρησε η Karl Strauss Brewing Co.
Ανησυχία για την έλλειψη... μπύρας εκφράζουν ζυθοποιοί στο Βέλγιο εξαιτίας των καιρικών φαινομένων, ωστόσο τα βελγικά μέσα διερωτώνται εάν κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί στην πράξη και θέτουν επί τάπητος τα δεδομένα.
Μοχλός ανάπτυξης του παραγωγικού κλάδου και βασική μας προτεραιότητα.
Η εγχώρια αγορά μπύρας αποτελεί... καζάνι που βράζει, η οποία, παρά το γεγονός ότι η παραγωγή της επιστρέφει φέτος στα προ πανδημίας επίπεδα, βρίσκεται αντιμέτωπη με τεράστιες ανατιμήσεις ως αποτέλεσμα της ενεργειακής κρίσης και του πολέμου στην Ουκρανία που έχουν εκτινάξει το κόστος της βύνης και των φιαλών. Στο πλαίσιο αυτό, η τιμή του τελικού προϊόντος στο ράφι έχει αυξηθεί ήδη σχεδόν κατά 50%, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να ανέβει κι άλλο.