English Greek
26
Κυρ, Ιαν
6 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Θεσσαλονίκη: Το Αυθεντικό Oktoberfest Επιστρέφει Στην Αγορά Μοδιάνο

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 το απόγευμα και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου από τις 13:00.

Μετά την τεράστια επιτυχία της περσινής διήμερης γιορτής που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αγορά Μοδιάνο, το Oktoberfest έρχεται και πάλι για να εκπλήξει τους λάτρεις του παραδοσιακού γερμανικού φαγητού, της παγωμένης μπύρας, και φυσικά της καλής διασκέδασης.

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 το απόγευμα και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου από τις 13:00 το μεσημέρι, η στολισμένη στα χρώματα της Βαυαρίας, Αγορά Μοδιάνο φέρνει τις πιο αυθεντικές γεύσεις της Γερμανίας σε ένα νέο διήμερο φεστιβάλ φαγητού με πολλές εκπλήξεις που δεν πρέπει να χάσεις.

modiano

Δεκάδες γευστικοί συνδυασμοί εμπνευσμένοι από την γερμανική κουζίνα ετοιμάζονται και παρουσιάζονται αποκλειστικά για το διήμερο του Oktoberfest από τα καταστήματα της Αγοράς Μοδιάνο, ενώ δεν λείπουν φυσικά και οι γνωστές αγαπημένες γευστικές επιλογές από κλασικά ή vegan hot dogs, πρέτσελ, μπύρες μέχρι και πιροσκί με λουκάνικο!

Την γιορτή πλαισιώνει και τις δύο ημέρες το πρώτο μουσικό ραδιόφωνο της πόλης, ο Plus Radio 102,6 που μαζί με τους dj και ραδιοφωνικούς παραγωγούς του: ο Sergio T και η Ζωγραφιά Κολωνιάρη, έρχονται στην Αγορά Μοδιάνο για να ξεσηκώσει το κοινό και να μοιράσουν μοναδικά Oktoberfest-γεύματα μέσα από διαγωνισμούς που θα πραγματοποιηθούν live στο ισόγειο της Αγοράς Μοδιάνο.

πηγή: makthes.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Pühaste - Kratt / Maru
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Pühaste Brewery.

Ο Μέσι Θα Κάνει Το Ντεμπούτο Του Στο Super Bowl - Θα Εμφανιστεί Σε Διαφήμιση Μπύρας (Βίντεο)
huffingtonpost.gr

Μετά το «soccer», κατακτά και το «football», ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Επίσημη Επιβεβαίωση: Το Oktoberfest Θα Πραγματοποιηθεί Φέτος
Αλίκη Μαχαίρα

Η ανέγερση των σκηνών στην Theresienwiese του Μονάχου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αλλά συνέχεια ακούγονται φωνές που αμφισβητούν το φετινό Oktoberfest λόγω της πανδημίας. Υπήρξε λοιπόν μια σαφής ανακοίνωση σχετικά με αυτό την Τρίτη.

Prairie - Mocha Noir
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Prairie Artisan Ales.

Εκτοξεύθηκαν Οι Εξαγωγές Μπύρες - Πάνω Από 400% Η Αύξηση Τον Οκτώβριο
sigmalive.com

Σημαντική η αύξηση και στην ποσότητα μπύρας που παραδόθηκε στην εγχώρια αγορά.

Duvel: Ransomware Επίθεση Διέκοψε Την Παραγωγή Μπύρας
secnews.gr

Η Duvel Moortgat Brewery υπέστη επίθεση ransomware, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η παραγωγή μπύρας στις εγκαταστάσεις της.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το