English Greek
21
Σαβ, Σεπ
11 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μοτοσικλετιστές Από Όλη Την Ευρώπη Στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Goldwing Riders Europe απένειμε τιμητική πλακέτα στη ζυθοποιία για το έργο και την προσφορά της.

Μοτοσικλετιστές από διάφορες χώρες της Ευρώπης, που απαρτίζουν το club Goldwing Riders Europe, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης (Βεργίνα) στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής τις τελευταίες απογευματινές ώρες της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου.

goldwing riders

Η στάση του στο εργοστάσιο όπου παράγεται η ξακουστή πλέον «Βεργίνα» έγινε, προκειμένου να δουν από κοντά τα σύγχρονα ζυθοποιεία της εταιρίας, καθώς επίσης να γνωρίσουν τα προϊόντα και τους ανθρώπους πίσω από αυτά.

Επειδή μάλιστα αυτή ήταν η τελευταία τους στάση για την ημέρα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν λίγη δροσιστική μπύρα, με όσους είχαν ξαναδοκιμάσει να χαμογελούν και όσους δοκίμαζαν για πρώτη φορά να εντυπωσιάζονται από το γεγονός ότι στη Θράκη βγαίνει μία τόσο ποιοτική μπύρα.

Στο τέλος της επίσκεψης και της ξενάγησης το Διοικητικό Συμβούλιο της λέσχης απένειμε τιμητική πλακέτα στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης για το έργο και την προσφορά της, την οποία παρέλαβε ο διευθυντής Επικοινωνίας Νίκος Μπήλιος.

vergina

«Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχτήκαμε τους οι φίλους μας στη ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. Τα μέλη της λέσχης Goldwing Riders από 20 χώρες της Ευρώπης βρέθηκαν σήμερα μαζί μας. Τα μεγαθήρια της Honda κατέκλεισαν το χώρο στάθμευσης μπροστά στη ζυθοποιία πάνω από 200 μηχανές προκαλώντας την έκπληξη και το ενδιαφέρον. Σκοπός της λέσχης η γνωριμία μεταξύ των μελών και οι εκδρομές σε Ελλάδα και Ευρώπη», δήλωσε απολογιστικά της επίσκεψης ο διευθυντής Επικοινωνίας της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Νίκος Μπήλιος, ο οποίος καταληκτικά μετέφερε το μήνυμά του: «Η Κομοτηνή για εμάς είναι πάντα μια πρόταση για επίσκεψη και αναζήτηση ανοιχτή σε όλους!».

πηγή: xronos.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Night Shift - Orchard Weisse
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Night Shift Brewing.

Kingpin - Huracan
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Browar Kingpin.

Clown Shoes - Origin Story
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Clown Shoes Beer.

Les Trois Mousquetaires - Tarte Tatin Aux Pommes
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Les Trois Mousquetaires Microbrasserie απ' τον Καναδά.

Funky Buddha - Chocolate-Covered Sticky Nuts
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Funky Buddha Brewery.

Ο Βασιλιάς Της Μπύρας: Ο Έλληνας Που Κάνει Κουμάντο Στη Μεγαλύτερη Ζυθοποιία Στον Κόσμο
menshouse.gr

Με περισσότερα από 400 brands και ετικέτες από όλον τον κόσμο στο «οπλοστάσιό» της, η AB InBev, δικαίως χαρακτηρίζεται η μεγαλύτερη ζυθοποιία παγκοσμίως! Εκείνο που πάντως δεν γνωρίζουμε οι περισσότεροι όταν απολαμβάνουμε μια παγωμένη μπύρα, είναι ότι πίνουμε στην... υγειά ενός Έλληνα που διοικεί αυτήν την αυτοκρατορία!

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το