English Greek
23
Τρι, Ιουν
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μοτοσικλετιστές Από Όλη Την Ευρώπη Στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Goldwing Riders Europe απένειμε τιμητική πλακέτα στη ζυθοποιία για το έργο και την προσφορά της.

Μοτοσικλετιστές από διάφορες χώρες της Ευρώπης, που απαρτίζουν το club Goldwing Riders Europe, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης (Βεργίνα) στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής τις τελευταίες απογευματινές ώρες της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου.

goldwing riders

Η στάση του στο εργοστάσιο όπου παράγεται η ξακουστή πλέον «Βεργίνα» έγινε, προκειμένου να δουν από κοντά τα σύγχρονα ζυθοποιεία της εταιρίας, καθώς επίσης να γνωρίσουν τα προϊόντα και τους ανθρώπους πίσω από αυτά.

Επειδή μάλιστα αυτή ήταν η τελευταία τους στάση για την ημέρα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν λίγη δροσιστική μπύρα, με όσους είχαν ξαναδοκιμάσει να χαμογελούν και όσους δοκίμαζαν για πρώτη φορά να εντυπωσιάζονται από το γεγονός ότι στη Θράκη βγαίνει μία τόσο ποιοτική μπύρα.

Στο τέλος της επίσκεψης και της ξενάγησης το Διοικητικό Συμβούλιο της λέσχης απένειμε τιμητική πλακέτα στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης για το έργο και την προσφορά της, την οποία παρέλαβε ο διευθυντής Επικοινωνίας Νίκος Μπήλιος.

vergina

«Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχτήκαμε τους οι φίλους μας στη ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. Τα μέλη της λέσχης Goldwing Riders από 20 χώρες της Ευρώπης βρέθηκαν σήμερα μαζί μας. Τα μεγαθήρια της Honda κατέκλεισαν το χώρο στάθμευσης μπροστά στη ζυθοποιία πάνω από 200 μηχανές προκαλώντας την έκπληξη και το ενδιαφέρον. Σκοπός της λέσχης η γνωριμία μεταξύ των μελών και οι εκδρομές σε Ελλάδα και Ευρώπη», δήλωσε απολογιστικά της επίσκεψης ο διευθυντής Επικοινωνίας της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Νίκος Μπήλιος, ο οποίος καταληκτικά μετέφερε το μήνυμά του: «Η Κομοτηνή για εμάς είναι πάντα μια πρόταση για επίσκεψη και αναζήτηση ανοιχτή σε όλους!».

πηγή: xronos.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καινοτομία Στη Ζυθοποιία: Επιστήμονες Κατασκεύασαν «BeerBots» Για Να Επιταχυνθεί Η Διαδικασία Ζύμωσης
cibum.gr

Η μπύρα, ένα από τα πιο δημοφιλή ποτά στον κόσμο, αλλά η διαδικασία παρασκευής της είναι χρονοβόρα.

Firestone Walker / Side Project - Side Roads
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Side Project Brewing, κυκλοφόρησε η  Firestone Walker Brewing Co.

Anchorage - The King Of Nothing
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Anchorage Brewing Co.

2024: Πώς Να Γίνεις Η Νέα Βασίλισσα Της Μπύρας Στη Βαυαρία; (Βίντεο)
Κατερίνα Ηλιάδου

Θέλετε να γίνετε μια πραγματική βασίλισσα της μπύρας στη Βαυαρία; Κανένα πρόβλημα: Πώς να κάντε αίτηση...

Η Heineken Έφτιαξε Παπούτσια Με Μπύρα Στην Σόλα -Έχει Και Ανοιχτήρι
lifo.gr

Πώς θα σας φαινόταν να περπατούσατε πάνω σε... μπύρα;

Great Lakes - Kickaround POG Tart
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα εποχιακή ετικέτα κυκλοφόρησε η Great Lakes Brewing Co.

Άλλα Άρθρα