English Greek
22
Τρι, Οκτ
11 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Το "Flow" Κέρδισε Το Βραβείο Κοινού Fischer

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Για 6η συνεχή χρονιά, η Fischer έδωσε την ευκαιρία στους θεατές του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, να αναδείξουν την αγαπημένη τους ταινία.

Το Flow του Γκιντς Ζιλμπαλόντις κέρδισε το Bραβείο Kοινού Fischer στην Τελετή Λήξης, κλείνοντας με πανηγυρικό τρόπο την σπουδαία κινηματογραφική γιορτή της πόλης. Μάλιστα, το Flow απέσπασε και το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Χρυσή Αθηνά, επιβεβαιώνοντας πως η γλυκόπικρη ταινία κινουμένων σχεδίων συγκίνησε τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το κοινό.

Φέτος, το Φεστιβάλ έκλεισε 30 χρόνια γεμάτα σινεμά, τέχνη και ιστορίες που συντροφεύουν. Για 2 εβδομάδες, 50.000 θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πάνω από 163 προβολές σε 11 κινηματογραφικές αίθουσες, παρέα με μία παγωμένη Fischer. Η πιο σινεφίλ μπύρα, ήταν εκεί για να υποστηρίξει αυτή τη μοναδική κινηματογραφική εμπειρία, δίνοντας στα μέλη του Fischer Presents προσκλήσεις και την ευκαιρία να ψηφίσουν για το Βραβείο Κοινού Fischer την ταινία που ξεχώρισαν μεταξύ των 13 συμμετοχών στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ.

Περισσότεροι από 6.000 θεατές συμμετείχαν στην ψηφοφορία για το Βραβείο Κοινού δίνοντας φωνή στους λάτρεις της 7ης τέχνης. Στην Τελετή Λήξης, το βραβείο απένειμε η Πηνελόπη Ζαούδη, Marketing Manager Fischer & International Brands της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, η οποία δήλωσε: «Για εμάς, στη Fischer είναι σημαντικό που είμαστε παρόντες σε αυτήν την σπουδαία γιορτή, καθώς αυτό που πρεσβεύουμε ως μάρκα είναι η αναζήτηση ευκαιριών για να απολαμβάνουμε τη ζωή και το φετινό Φεστιβάλ μας έδωσε άπλετες, καθώς στις κινηματογραφικές αίθουσες περιηγηθήκαμε σε άλλους κόσμους, βιώσαμε ιστορίες που μας συγκίνησαν, μας προκάλεσαν να σκεφτούμε και μας άνοιξαν νέους ορίζοντες».

Με τη Fischer να συνεχίζει να συνοδεύει κάθε αυθεντική εμπειρία, το ραντεβού με τους σινεφίλ ανανεώνεται για του χρόνου. Κάθε μεγάλη κινηματογραφική στιγμή, άλλωστε, γίνεται μοναδική με μια Fischer!

πηγή: advertising.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Τελειώνουν Τα Μπουκάλια Μπύρας - "Καμπανάκι" Από Τις Ζυθοποιίες
news247.gr

Με "εξαφάνιση" απειλούνται τα γυάλινα μπουκάλια μπύρας στη Γερμανία, ενώ παράλληλα το κόστος της γερμανικής μπύρας εκτιμάται ότι μπορεί να αυξηθεί έως και 30%.

Ecotrophelia 2023: Διάκριση Για Την «Προβιοτική» Μπύρα Του ΓΠΑ
Νίκος Γαργαλάκος

Με επιτυχία στέφθηκε για ακόμη μία χρονιά η συμμετοχή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στον 13ο Εθνικό Διαγωνισμό Ecotrophelia 2023, ο οποίος έχει ως στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Μας Καλεί Να Αφήσουμε Στην Άκρη Τις «Ετικέτες»
emea.gr

Η εταιρεία προχώρησε σε μία συμβολική πρωτοβουλία προς τη δημιουργία και τη διατήρηση ενός κλίματος πολυμορφίας και συμπερίληψης.

Behemoth - Reeferendum
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Behemoth Brewing Co.

Garage Project - Double Pernicious Weed / Hazy Daze / Infinite Spirit
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Garage Project.

KCBC - El Tren / Rhino Dino / Bride Of Beach Zombie / 2 Fast 2 Furriest
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η KCBC.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το