English Greek
23
Τρι, Απρ
40 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ξεκινάει Ένας Ανοικτός Διάλογος Για Το Μέλλον Της Ζυθοποιίας Στη Χώρα Μας

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Σε συνέχεια της δημοσιοποίησης των θέσεων της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου '18 συνάντηση μεταξύ του Διοικητή και αρμοδίων υπαλλήλων  της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με εκπροσώπους του κλάδου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεννόησης, διεξήχθη ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος και μπήκε ο θεμέλιος λίθος για τον εκσυγχρονισμό του κανονιστικού πλαισίου παραγωγής ζύθου στη χώρα μας.

Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών εκφράζει την ικανοποίησή της και χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Διοικητή της ΑΑΔΕ για ορισμό μιας ομάδας εμπειρογνωμόνων που θα απαρτίζεται από εκπροσώπους της ζυθοποιίας και της ΑΑΔΕ, η οποία λαμβάνοντας υπόψιν τις διεθνείς πρακτικές θα κληθεί να εκπονήσει ένα σύγχρονο, ευέλικτο και αποτελεσματικό, ως προς τη διασφάλιση του φορολογικού αντικειμένου, νομοθετικό πλαίσιο, που θα αντικαταστήσει το Βασιλικό Διάταγμα του 1923 και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια ισότιμη και βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου.

Η δημιουργία αυτής της ομάδας, και η χρονική διάρκεια της διαβούλευσης, θα προσδιοριστούν αμέσως μετά την εορταστική περίοδο.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, κ. Σοφοκλής Παναγιώτου δήλωσε « Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Διοικητή της ΑΑΔΕ, κ. Πιτσιλή, όπως και την πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να διεξάγουμε ένα ανοικτό και ειλικρινή διάλογο. Αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τον κλάδο της ζυθοποιίας συνολικά. Ως Ένωση Ζυθοποιών, και εκπροσωπώντας μικρούς και μεγάλους παραγωγούς στη χώρα μας, θα συμβάλλουμε εποικοδομητικά με προτάσεις και διάλογο για την δημιουργία ενός αποτελεσματικού και ευέλικτου νομοθετικού πλαισίου για τον κλάδο μας».

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Creative Creature - Eno Curuba / Force Squeezed / Guyaba Fett
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Creative Creature Brewing Co.

Bottle Logic - DSN Ten: Rye Specialty Cask #1 / Cask #2 / Cask #3
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

«Τίτλοι Τέλους» Για Ένα Από Τα Ιστορικότερα Ζυθοποιεία Της Γερμανίας (Βίντεο)
europolitis.eu

Παρά την κρατική βοήθεια προς τις επιχειρήσεις, η πανδημία του κορονοϊού έχει προκαλέσει οικονομικό χάος σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στην περιοχή της Βαυαρίας, 400 χρόνια παράδοσης θα... μηδενίσουν όταν το ζυθοποιείο Werneck κλείσει τις πόρτες του τον Σεπτέμβριο.

Tröegs - Joyous
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Founders - KBS Hazelnut
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας έκδοσης της KBS ανακοίνωσε η Founders Brewing Co.

Προς Αρνητικό Ρεκόρ Δεκαετίας Η Αγορά Μπύρας - «Βουτιά» 30% Στις Πωλήσεις, Ανησυχία Για Το «Δεύτερο Κύμα»
Γιώργος Μανέττας

Ζημιά μεγαλύτερη απ' όση υπέστη τα δέκα προηγούμενα χρόνια της βαθιάς οικονομικής κρίσης αναμένεται καταγράψει φέτος η εγχώρια αγορά μπύρας.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το