English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης Και ESG

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ως πρώτος πυλώνας ενεργοποίησης επιλέχθηκε η καθημερινότητα των ανθρώπων με αναπηρία και συγκεκριμένα η ισότιμη πρόσβαση στη θάλασσα, ως αυτονόητο ανθρώπινο δικαίωμα.

Μια σειρά δράσεων ενεργοποιεί η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, με οδηγό τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τους ESG παράγοντες, με στόχο τη δημιουργία μιας πλατφόρμας θετικής κουλτούρας σε όλη την αλυσίδα αξίας της, γύρω από την έννοια της κοινωνικής συμπερίληψης.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ως πρώτος πυλώνας ενεργοποίησης επιλέχθηκε η καθημερινότητα των ανθρώπων με αναπηρία και συγκεκριμένα η ισότιμη πρόσβαση στη θάλασσα, ως αυτονόητο ανθρώπινο δικαίωμα.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ανέλαβε την εγκατάσταση θαλάσσιων ραμπών (seatracs) στις παραλίες: 1) Φλογητά, του Δήμου Νέας Προποντίδας στη Χαλκιδική, 2) Δημορηγόπουλου, του Δήμου Πατρέων στην Αχαΐα, 3) Λυγαριά, του Δήμου Μαλεβιζίου στην Κρήτη και 4) Σουνίου, του Δήμου Λαυρεωτικής στην Αττική.

seatrac

Οι συγκεκριμένες παραλίες επιλέχθηκαν λόγω της δημοφιλίας τους, καθώς η εκτιμώμενη επισκεψιμότητα τους αναμένεται ιδιαίτερα υψηλή κατά τη θερινή περίοδο, όπως επίσης και για τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης και στάθμευσης πλησίον των ραμπών. Το seatrac, μια καινοτόμος λύση της ελληνικής εταιρείας ΤΟΒΕΑ, περιλαμβάνει ράμπα-διάδρομο, ειδικό κάθισμα & αποδυτήριο και διευκολύνει την κοινωνικοποίηση όλων των μελών της κοινωνίας, την ποιότητα και την ευεξία στην καθημερινή ζωή, δίνοντας τη δυνατότητα στα άτομα με κινητικά προβλήματα να εισέλθουν στο υδάτινο περιβάλλον αυτόνομα. Ο εξοπλισμός είναι απολύτως φιλικός προς το περιβάλλον, καθώς λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια, τοποθετείται στην εκάστοτε παραλία στην αρχή της θερινής περιόδου και απομακρύνεται, στο σύνολό του, στο τέλος της.

Στην ίδια κατεύθυνση, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, επιβεβαιώνοντας ότι πάντα πορεύεται χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, υιοθετεί τις αρχές της προσβάσιμης επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα: αφενός ενσωματώνει στα δικά της κανάλια επικοινωνίας (εταιρικός ιστότοπος και σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) τεχνολογίες ώστε κάθε πληροφορία να είναι εύκολα αναγνώσιμη και προσβάσιμη σε όλους και αφετέρου, με μια σειρά σημαντικών συνεργασιών στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, προωθεί στο ευρύ κοινό πρακτικές συμπερίληψης και καταπολέμησης ανισοτήτων. Παράλληλα, ανάλογες πρωτοβουλίες, όπως για παράδειγμα προωθητικό υλικό με κώδικα Braille, υιοθετούνται και στην επικοινωνία των μαρκών της εταιρείας.

Ο Γιάννης Γεωργακέλλος, Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας δήλωσε σχετικά: «Στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία αναγνωρίζουμε την έλλειψη της κοινωνικής συμπερίληψης ως μια από τις βασικές προκλήσεις της σημερινής εποχής. Για εμάς είναι σαφές πως μια τέτοια έννοια δεν αποφασίζεται, ούτε εφαρμόζεται σε μια μέρα με ένα μαγικό ραβδί, αλλά αντίθετα πραγματώνεται σταδιακά με αρκετή δουλειά, σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς. Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι με δράσεις απολύτως συμβατές, καταρχάς με την εσωτερική μας κουλτούρα και κατά δεύτερον με τη δραστηριότητά μας ως εταιρεία και ό,τι πρεσβεύουμε τα 60 χρόνια παρουσίας μας στην Ελλάδα. Πάντα λέμε πως ό,τι κάνουμε στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία το κάνουμε μΑΖί. Ήρθε λοιπόν η ώρα να φέρουμε τη χαρά του να είμαστε πραγματικά μαζί και σε περισσότερους συμπολίτες μας».

πηγή: imerisia.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Almanac - Seeing Kittens
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Almanac Beer Co.

Founders - 4 Giants Tropical Treasure
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Founders Brewing Co.

Odell - Fresh Hop Strata
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Odell Brewing Co.

Bell's - Cherry Sour
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Bell’s Brewery.

Stone / Mova - Side By Side
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Mova Brewing Co., κυκλοφόρησε η Stone Brewing.

Σε Άνοδο Οι Εξαγωγές Αλκοολούχων Ποτών Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Λόγω Των Ελληνικών Εστιατορίων
Σοφία Κοντογιάννη

Οι ελληνικές εξαγωγές αλκοολούχων ποτών στο σύνολό τους σημειώνουν δυναμική άνοδο ύψους 295% σε βάθος 5ετίας, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με την αξία τους να ανέρχεται στις 743 χιλ. δολ. για το 2022.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το