English Greek
27
Σαβ, Απρ
42 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Μπαίνει Στην Νήσος Και Αναλαμβάνει Την Διανομή

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Αποκλειστική διανομή πανελλαδικά και διεθνώς για όλες τις μπύρες Νήσος, με μικρή συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της τηνιακής μικροζυθοποιίας για την εταιρεία του Ομίλου Carlsberg.

Η Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο προχωρά σε συνεργασία με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία για την αποκλειστική διανομή όλων των ζύθων της. Στόχος της νέας αυτής συνεργασίας για την τηνιακή μικροζυθοποιία, είναι η διεύρυνση της διανομής της και η περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της Νήσος, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Δέκα χρόνια μετά το εμπορικό τους λανσάρισμα, οι γεννημένες στην Τήνο και βραβευμένες με 23 διεθνή βραβεία μπύρες Νήσος, θα διανέμονται αποκλειστικά από το πλέον αξιόπιστο και έμπειρο δίκτυο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, εταιρείας μεταξύ των ηγέτιδων δυνάμεων του κλάδου.

«Οι Νήσος είναι μπύρες κορυφαίας γεύσης και ποιότητας, που συμπληρώνουν την αυθεντικότητα των τοπικών γεύσεων και γενικότερα της ελληνικής γαστρονομίας και ζυθοποιούνται για να ικανοποιούν τους ουρανίσκους ακόμη και των πλέον απαιτητικών καταναλωτών ζύθου. Από την έναρξη της διαδρομής τους, στο πρότυπο ιδιόκτητο ζυθοποιείο της Νήσος στη Βαγιά της Τήνου, εκφράζουν την Ελλάδα της δημιουργίας και αποτελούν πρεσβευτή του πνεύματος και της ομορφιάς των Κυκλάδων και των ελληνικών νησιών» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

nissos beers

Ο κ. Αλέξανδρος Κουρής, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο, δήλωσε σχετικά: «Κάνουμε το μεγάλο βήμα, για να φτάσουμε πιο κοντά στον κόσμο που αγαπά τις μπύρες Νήσος, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία είναι ο στιβαρός και αξιόπιστος συνεργάτης, που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την πρόσβαση της Νήσος στην αγορά, έχοντας γνώση του κλάδου και κυρίως εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας τις προοπτικές της Νήσος, ενώ η μικρή της παρουσία στο μετοχικό μας σχήμα καθιστά την εμπορική μας συνεργασία εμπράκτως ισχυρή και μακροπρόθεσμη».

Ο κ. Henrik Fredvig, Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτήν τη νέα εμπορική συνεργασία, με προοπτικές σε βάθος χρόνου, γεγονός που εδραιώνεται και από τη μειοψηφική συμμετοχή μας στη Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο. Στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία στηρίζουμε στην πράξη και με συνέπεια εγχώρια εγχειρήματα, μέσα από τα οποία προκύπτουν ποιοτικά προϊόντα, που μπορούν να αποτελέσουν επιλογές αξίας για τους καταναλωτές και τους πελάτες μας. Η Νήσος αποτελεί για εμάς μία συνεργασία, που θα συμβάλει ενεργά στην προσπάθεια καθιέρωσης της κουλτούρας μπύρας στη χώρα μας, μέσα από τη διεύρυνση του αποτυπώματος ενός ξεχωριστού brand, με ιδιαίτερη φιλοσοφία και όραμα, που έχει αγαπηθεί από τους καταναλωτές και σίγουρα του αξίζει να διευρύνει τους ορίζοντές του».

Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της Νήσος αποτελείται από τις: Νήσος Greek Island Pilsner, Νήσος All Day, Νήσος Θολή, Νήσος 7 Μποφόρ, Νήσος Apocalyψη και Νήσος Pure Lager. Η συνεργασία, αφορά στην αποκλειστική διανομή, τόσο στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας όσο και στο εξωτερικό, σε αγορές όπου δραστηριοποιείται η Ολυμπιακή Ζυθοποιία μέσω της εξαγωγικής της δραστηριότητας.

πηγή: businessnews.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Founders - Mothership Series #28
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Founders Brewing Co.

Lagunitas - IPNA
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Lagunitas Brewing Co.

Tröegs - #416
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Three Taverns - Ukiyo
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Three Taverns Brewery.

Anderson's - Daft Punkin
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία τo BeerFox Bar, κυκλοφόρησε η Anderson's Craft Beer.

Uiltje - Herr Oakmeister
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το