English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Arkell's Brewery, Swindon, England

Ταξιδιωτικα - Ανταποκρισεις
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το ζυθοποιείο του Arkell's είναι ένα παραδοσιακό Αγγλικό οικογενειακό ζυθοποιείο στην πόλη Swindon, στο Wiltshire.

Οι τοπικές ομάδες CAMRA που κλήθηκαν εκεί χτες τη νύχτα για να βοηθήσουν στον εορτασμό της παραγωγής της Maypole Mild, η οποία είναι μια νέα Mild Αγγλική μπύρα της Arkell's για την εποχή της άνοιξης.

Ακολουθεί περιγραφή της επίσκεψης που έγραψα για τους ιστοχώρους www.westberkscamra.org.uk και www.Beer-Pedia.com.

Η εβδομάδα Αγγλικής βαρελίσιας μπύρας έκανε μια μεγάλη έναρξη για 6 τυχερά μέλη της CAMRA του δυτικού Berkshire όταν προσκλήθηκαν στο ζυθοποιείο Arkell's στο Swindon (φωτ. 1) για την έναρξη της νέας Αγγλικής μπύρας τους, της Maypole Mild.

Στο γεγονός παρευρέθηκαν 11 παρακλάδια της CAMRA.

Με την άφιξη μας πήγαμε στο μπαρ που βρίσκεται στο υπόγειο του ζυθοποιείου.

Εκεί μας παρουσιάστηκε το σημαντικότερο συστατικό της βραδιάς, η φρεσκόπιοτη Maypole Mild! (φωτ. 2)

Η Αle 3,6% ABV ήταν μια πολύ ευκολόπιοτη Mild και με μια συμπαθητική γλυκύτητα σοκολάτας αλλά με καλή ισορροπία της πικρίας για να την κρατήσει ευκολόπιοτη και πολύ ορεκτική.

Υπήρξε μια σειρά από «αυθεντίες» του Arkell's σε ετοιμότητα για να μας κρατήσει ευχαριστημένους, συμπεριλαμβανομένου του διευθυντή James Arkell και του γιου του George.

Ο επικεφαλής ζυθοποιός πήρε τα μέλη σε έναν γρήγορο γύρο στο ζυθοποιείο και ήταν φοβερό να βλέπεις αυτό το παλαιό παραδοσιακό κτίριο στη αρχική του σχεδόν μορφή με πολλά εάν όχι όλα τα αρχικά κουφώματα και σωληνώσεις ακόμα σε λειτουργία και χρήση. Αυτό είναι πραγματικά ένα παραδοσιακό ζυθοποιείο υπό την αληθινή έννοια της λέξης με τα στενά ξύλινα κλιμακοστάσια που καταλήγει στα διάφορα επίπεδα των καζανιών.

Η αρχική μηχανή ατμού (φωτ. 3) που χρησιμοποιήθηκε για να θέτει σε λειτουργία όλα τα μηχανήματα (φωτ. 4) είναι ακόμα σε ισχύ και ο ζυθοποιός μας εξήγησε ότι αν και υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές τώρα στο ζυθοποιείο, είναι σε θέση να ενεργοποιήσουν τη μηχανή ατμού εάν επιθυμούν, αν και θα έπαιρνε κάποια προετοιμασία για να την ενεργοποιηθεί.

Τελικά μας παρουσίασαν τα εμφιαλωτήρια (φωτ. 5 & 6) όπου το Arkell's εμφιαλώνει για πολλά άλλα ζυθοποιεία συμπεριλαμβανομένου του Wadworth στο δυτικού Berkshire, το Ramsbury και το Stonehenge.

Το Arkell's ήταν επίσης στο στάδιο της απόκτησης μιας νέας μηχανής βαρελοποίησης που εγκαταστάθηκε από τους μηχανικούς από την Τσεχία, οι οποίοι ήταν η ίδιοι που εγκατέστησαν και τη γραμμή εμφιάλωσης.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα πρόχειρο φαγητό κάρυ ή τσίλι στο ζυθοποιείο, (που παρείχε το μπαρ Kingsdown που βρίσκεται πιο πέρα στον ίδιο δρόμο με το ζυθοποιείο) και φυσικά περισσότερες Maypole.

Τελικά αποχωρήσαμε με μια τσάντα καλούδια του Arkell's ως ενθύμια μιας ευχάριστης νύχτας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ζυθοποιείο Arkell's που έκανε πραγματικότητα αυτή την επίσκεψη.

Είναι μεγαλειώδες να βλέπεις αυτό το παραδοσιακό ζυθοποιείο όχι μόνο ισχυρό, αλλά και να υποστηρίζει τους στόχους της CAMRA.

Μια προσωπική σημείωση, η τσάντα με τα καλούδια περιελάμβανε ένα μπουκάλι Arkell's που φυσικά έχει προστεθεί στη συλλογή μου.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το