English Greek
24
Τετ, Απρ
39 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μεταφορά Μπύρας Με Ηλεκτρικά Renault

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Δουλειά έχουν πιάσει ήδη τα περισσότερα από τα 20 συνολικά Renault Trucks D Wide Z.E. που απέκτησε πρόσφατα ο όμιλος Carlsberg, με τα ηλεκτρικά φορτηγά των 26 τόνων να έχουν διανύσει κιόλας από κοινού 66.000 χλμ., μεταφέροντας 9.300 τόνους μπύρας.

Τα κλειδιά είκοσι ηλεκτρικών φορτηγών της, παρέδωσε πρόσφατα η Renault Trucks στους ανθρώπους της ελβετικής ζυθοποιίας Feldschlösschen, η οποία ανήκει στον όμιλο Carlsberg Group και επιθυμεί να έχει διαδικασίες logistics ουδέτερου CO2.

Μάλιστα, η εταιρεία παρασκευής και διανομής μπύρας, έχει παραλάβει ήδη τα περισσότερα ηλεκτρικά Renault Trucks D Wide Z.E., τα οποία παράγονται στο εργοστάσιο «Blainville-sur-Orne» της εταιρείας που βρίσκεται στη Νορμανδία. Μάλιστα, τα εν λόγω φορτηγά μεικτού βάρους 26 τόνων έχουν διανύσει κιόλας συνολικά 66.000 χλμ., μεταφέροντας 9.300 τόνους προϊόντων.

Ηλεκτρικό αστικό φορτηγό η Renault
Το σημαντικότερο όλων είναι το γεγονός, πως μόνο αυτά τα 20 ηλεκτρικά φορτηγά της Renault Trucks, θα επιτρέψουν στην Feldschlösschen να απαλλάσσει ετησίως την ατμόσφαιρα από 240 τόνους εκπομπών CO2, σε σύγκριση πάντα με τα αντίστοιχα diesel φορτηγά.

Η νέα ηλεκτρική γκάμα της Renault Trucks
Υπενθυμίζεται πως η γαλλική ηλεκτρική ναυαρχίδα, D Wide Z.E., των 26 τόνων λανσάρεται με μεταξόνιο 3.900 χλστ., ενώ δίνεται και η δυνατότητα άλλης έκδοσης κατά παραγγελία του πελάτη. Εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες συνολικής απόδοσης 370 kW (496 hp), η συνεχής ισχύς των οποίων διαμορφώνεται στα 260 kW (348 hp). Η μέγιστη ροπή των ηλεκτρικών μοτέρ είναι στα 850 Nm και η μέγιστη τιμή της ροπής που φτάνει στον πίσω άξονα μέσω κιβωτίου δύο σχέσεων, αγγίζει τα 28 kNm. Η χωρητικότητα των μπαταριών είναι 200 - 265 kWh και η πραγματική αυτονομία φτάνει στα 180 χλμ., κατόπιν φόρτισης σε σταθμούς AC των 20 kW ή DC των 150 kW.

πηγή: autotriti.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσή Διάκριση Για Την Ολυμπιακή Ζυθοποιία Στα Health & Safety Awards 2021
reporter.gr

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία βραβεύτηκε με «Gold» βραβείο στην κατηγορία «Κουλτούρα Υγείας και Ασφάλειας / Health & Safety Culture» στα φετινά Health & Safety Awards, που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications.

Karl Strauss / Beachwood - Riders On The Storm
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Beachwood Brewing, κυκλοφόρησε η Karl Strauss Brewing Co.

Anheuser-Busch InBev: Μειώθηκαν Τα Κέρδη Στο Τρίμηνο
capital.gr

Η Anheuser-Busch InBev, η μεγαλύτερη ζυθοποιία παγκοσμίως, ανακοίνωσε χαμηλότερα κέρδη καθώς αυξήθηκε το κόστος και παρά το ότι τα έσοδα β' τριμήνου διαμορφώθηκαν στα προ πανδημίας επίπεδα.

Pühaste - Vigur / Dipping Toes
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Pühaste Brewery.

Dogfish Head / Boston - Melon-Choly
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Boston Beer Co., αναμένεται από την Dogfish Head Miami.

KCBC - Octocycle / Creature Teacher / Blocktopus / Beasts Of Paradise
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η KCBC.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το