English Greek
04
Δευ, Δεκ
51 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Βρετανία: Αναπόφευκτη Η Αύξηση Τιμών Στην Μπύρα Με Φόντο Τις Πιέσεις Στην Εφοδιαστική Αλυσίδα

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Οι λάτρεις της μπύρας θα χρειαστεί να πληρώσουν ακριβότερα το αγαπημένο τους ποτό, στη Βρετανία, καθώς η παραγωγή της μπύρας βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν «φαύλο κύκλο» αυξημένου κόστους, προειδοποιεί ο ιδρυτής της Cobra Beer.

Σύμφωνα με τον Lord Bilimoria, τα αυξημένα κόστη στην εφοδιαστική αλυσίδα, από την παραγωγή και την ενέργεια, μέχρι την μεταφορά και το προσωπικό σημαίνουν πως οι τιμές του προϊόντος θα πρέπει να αυξηθούν.

«Τα κόστη μεταφοράς έχουν εκτοξευθεί, ακόμα και 10 φορές πάνω σε ορισμένες περιπτώσεις. Οι μισθοί αυξάνονται και επιπρόσθετα υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού. Αυτό σημαίνει πως οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αυξήσουν τις τιμές των προϊόντων. Οι καταναλωτές ήδη νιώθουν την πίεση. Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση για όλους» τονίζει ο Bilimoria.

«Το χειρότερο δεν έχει έρθει ακόμα»
Αντίστοιχα, την Κυριακή ο πρόεδρος της Tesco, John Allan, δήλωσε πως «το χειρότερο δεν έχει έρθει ακόμα» όσον αφορά στον πληθωρισμό στις τιμές των τροφίμων, καθώς προέβλεψε πως θα μπορούσε να φτάσει το 5% μέχρι την άνοιξη, σύμφωνα με τον Guardian.

Οι δηλώσεις του Άλαν έχουν «ειδικό βάρος» καθώς η Tesco ελέγχει περίπου το 28% της λιανικής πώλησης τροφίμων του Ηνωμένου Βασιλείου, και έρχονται λίγες μόλις εβδομάδες αφότου ο CEO Κεν Μέρφι προειδοποίησε ότι η αλυσίδα αντιμετωπίζει αυξανόμενα κόστη, συμπληρώνοντας πως θα αναλάβει δράση για να το μετριάσει. 

πηγή: insider.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tröegs - #471
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Tröegs - Oktoberfest Lager
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

KCBC - Conehead The Beerbarian / Savage Crush / Fashion Police
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η KCBC.

DuClaw - Blackberry Ballad
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η DuClaw Brewing Co.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Νέα Marketing Director Η Μαρία Ηρωίδη
emea.gr

Η Μαρία Ηρωίδη μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο του marketing τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Prairie - Spicy Pickle Monster
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Prairie Artisan Ales.

Άλλα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Heavy Seas - Glacier Froot
Γιώργος Ιορδανίδης
Heavy Seas - Joose Cannon Fuzzy Navel
Γιώργος Ιορδανίδης
Funky Buddha - Berries And Queens
Γιώργος Ιορδανίδης
Heavy Seas - F*ck 2020
Γιώργος Ιορδανίδης
Funky Buddha - Morning Wood
Γιώργος Ιορδανίδης

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το