English Greek
23
Κυρ, Αυγ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Stone - Violetta Iris

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Stone Brewing.

Πρόκειται για την "Violetta Iris", μια Milkshake IPA με 8% ABV, ζυθοποιημένη με σμέουρα, σαγκουίνι, βανίλια και λυκίσκο Moutere.

Η μπύρα αποτελεί μέρος της One Batch Dispatch Series κα διατίθεται σε κουτάκι των 473ml, των τεσσάρων τεμαχίων, καθώς και σε βαρέλι.

stone violetta iris

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαθήματα Καριέρας Από Τις Ιδρύτριες Της Πρώτης Γυναικείας Ζυθοποιίας Στη Ν. Υόρκη
moneyreview.gr

Τις τρεις καλύτερες συμβουλές τους σχετικά με την επιτυχία στον επιχειρηματικό στίβο και τη σημασία της συνεκτικής ηγεσίας, μοιράζονται μαζί μας οι LeAnn Darland και η Tara Hankinson, συνιδρύτριες της Talea Beer Co., της πρώτης ζυθοποιίας στη Νέα Υόρκη που ανήκει σε γυναίκες.

Νέα Ζυθοποιία Με Το Όνομα Beavers Beer Δημιουργείται Στην Καστοριά
Γιώργος Λαμπίρης

Το κενό που υφίσταται έως τώρα στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας στον τομέα της μικροζυθοποιίας επιδιώκει να καλύψει ο επιχειρηματίας, Χρυσόστομος Γεωργιάδης, ο οποίος προχώρησε στη σύσταση της Beavers Beer.

Πώς Η Τολμηρή Στρατηγική Της Heineken "Ταρακούνησε" Τον Κλάδο Της Μη Αλκοολούχου Μπύρας
thetotalbusiness.com

Heineken 0.0: Αναδιαμορφώνοντας το τοπίο των ποτών.

Great Lakes - Kickaround POG Tart
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα εποχιακή ετικέτα κυκλοφόρησε η Great Lakes Brewing Co.

Half Acre / Fremont - Slow Wink
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Fremont Brewing, κυκλοφόρησε η Half Acre Beer Co.

Νέα Εξαγορά Στην Ελληνική Μπύρα
Γιώργος Λαμπίρης

Στην πλήρη εξαγορά της ζυθοποιίας Έλιξις με έδρα την Χαλκίδα προχώρησε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ζυθοποιία Septem των αδελφών Σοφοκλή και Γιώργου Παναγιώτου.

Άλλα Άρθρα