Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing.
Ο λόγος για την "Pink-Punk-Boots-Blend", μια IPA με 5,8% ABV και 45 IBU, ζυθοποιημένη με Pink Boots Blend της Yakima Chief Hops.
Η μπύρα διατίθεται σε κουτάκι των 440ml, στην ενδεικτική τιμή των €5,00.
Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Paulaner βρίσκεται σε διαμάχη με μια ζυθοποιία του Άουγκσμπουργκ. Το επίδικο ποσό ανέρχεται σε 10 εκατομμύρια ευρώ. Ο λόγος: τα δικαιώματα του ονόματος του αγαπημένου αναψυκτικού.
Πιστή στον εταιρικό Σκοπό της, «Ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο», η Ολυμπιακή Ζυθοποιία δημοσιεύει τον πρώτο Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης, στον οποίο αποτυπώνονται οι στόχοι, οι πολιτικές και οι ενέργειες της εταιρείας, καθώς και η σημαντική πρόοδος που έχει σημειώσει στο συνεκτικό πλάνο βιώσιμης ανάπτυξης που ακολουθεί.
Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Upright Brewing Co., κυκλοφόρησε η Gigantic Brewing Co.
Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Black Raven Brewing Co.
«Χρειαζόμαστε να επανέλθει το 'πάγωμα' το φόρου στην μπύρα προκειμένου να περιοριστεί η πίεση του κόστους στις παμπ και τα ζυθοποιεία», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Βρετανική Ένωση Ζύθου και Παμπ (BBPA).