Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing.
Ο λόγος για την "Pink-Punk-Boots-Blend", μια IPA με 5,8% ABV και 45 IBU, ζυθοποιημένη με Pink Boots Blend της Yakima Chief Hops.
Η μπύρα διατίθεται σε κουτάκι των 440ml, στην ενδεικτική τιμή των €5,00.

www.Beer-Pedia.com
Europe's Best Web Site About Beer
Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μετά την δωρεά του νέου υπερσύγχρονου εξοπλισμού πειραματικής ζυθοποίησης από την ΖΜΘ προς την ΑΓΣ, οι δυο οργανισμοί ξεκινούν περαιτέρω συνεργασία με σκοπό την δημιουργία εκπαιδευτικής κατάρτισης ζυθοποιών, ώστε να καλυφθεί η έλλειψη επαγγελματιών στον κλάδο της μικροζυθοποιίας στην χώρα μας.
Ζήστε την ξεχωριστή εμπειρία το Σάββατο 10 & την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022.
Το τέλος μιας εποχής που διήρκησε περισσότερο από 75 χρόνια για την Westvleteren, ανακοινώθηκε σήμερα.
Σε αυτή τη παμπ δεν ρέει μονάχα αλκοόλ - υπάρχουν πίστες χορού, η καθεμία με διαφορετικό είδος μουσικής - από folk μέχρι techno.
Βαρύ πρόστιμο για έναν άνδρα που χούφτωσε μια 21χρονη γυναίκα στον πισινό στο Oktoberfest: περί τίνος επρόκειτο η δίκη στο Μόναχο;