English Greek
25
Πεμ, Απρ
45 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μπύρα Voreia: Μετά Την Εξαγορά, Παρουσιάζεται Στην Κυπριακή Αγορά

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Εκεί όπου η μπύρα συναντά την υψηλή γαστρονομία.

Κατά τη διάρκεια ενός ξεχωριστού και εμπνευσμένου γεύματος με πιάτα υψηλής γαστρονομίας και με πρωταγωνιστές τις μπύρες Voreia Pilsner, Voreia Wit, Voreia I.P.A. και Voreia Stout, παρουσίασε πρόσφατα ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης την πολυδιάστατη και βραβευμένη craft μπύρα Voreia. Εκλεκτοί προσκεκλημένοι αιφνιδιάστηκαν ευχάριστα, ανακαλύπτοντας με τον πιο γευστικό τρόπο τον ιδιαίτερο ρόλο της μπύρας στη δημιουργική κουζίνα.

photiades

Παρών στο γεύμα ήταν ο ιδρυτής του Siris Microbrewery και συνεργάτης του Ομίλου κ. Γιάννης Μαρμαρέλλης, ο οποίος εμπλούτισε το εκλεπτυσμένο ταξίδι απόλαυσης του ουρανίσκου, παρουσιάζοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά των τεσσάρων μπυρών σε συνδυασμό με τις γευστικές επιλογές που ετοίμασαν οι Ηλίας Αριστοτέλους, Executive Chef και Βάσος Μανώλη Head Sommelier του Pralina Experience.

Η Μικροζυθοποιία Σερρών και Β. Ελλάδος, Siris, μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες μονάδες παραγωγής στην Ελλάδα, παράγει από εκλεκτές πρώτες ύλες, μπύρες, πλούσιες σε γεύση, αρώματα και διατροφική αξία. Η μπύρα Voreia είναι μια εξαιρετική premium μάρκα craft, που προσφέρει απαράμιλλες γευστικές και γαστρονομικές εμπειρίες και γι' αυτό άλλωστε έχει έντονα ταυτιστεί με την μοντέρνα ελληνική υψηλή γαστρονομία και τη συναντάμε στα περισσότερα γνωστά fine dining εστιατόρια της Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Είναι ένα brand με σταθερά υψηλή ποιότητα, το οποίο διατίθεται ίσως στην μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων ζύθου, καλύπτοντας έτσι κάθε γούστο και κάθε περίσταση.

marmarelis

Όπως επισημάνθηκε, η μακρά ιστορία και το πάθος του Ομίλου για τον ζύθο, τον οδήγησαν να επενδύσει σημαντικά στο μικροζυθοποιείο Siris και στόχος του η περαιτέρω ανάπτυξη της μικροζυθοποιίας, και του brand Voreia, καθώς επίσης μακροπρόθεσμα θα ακολουθήσουν νέα καινοτόμα προϊόντα που θα καλύψουν σύγχρονες τάσεις και καταναλωτικές απαιτήσεις.

πηγή: kathimerini.com.cy

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Odell - Lagerado
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Odell Brewing Co.

Lambrate - Punk77
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Birrificio Lambrate.

NOLA - Inappropriate But True
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η NOLA Brewing Co.

Clown Shoes - Tuscan Picnic
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Clown Shoes Beer.

Jester King - Cyber Thread
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Jester King Brewery.

Stone - Vapor Chamber
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Stone Brewing.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το