English Greek
20
Σαβ, Απρ
34 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Γιατί Μεταπωλούνται Σε Πενταπλάσια Τιμή Οι Μοναστηριακές Μπύρες Trappist Του Βελγίου

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Οι μοναχοί του αβαείου Saint-Sixtus στο Βέλγιο άλλαξαν το σύστημα παραγωγής και διάθεσης για να αντιμετωπίσουν την παράνομη μεταπώληση της μπύρας Trappist.

Σε αλλαγές στον τρόπο παραγωγής τους προχώρησαν Βέλγοι μοναχοί, έπειτα από παράνομες ενέργειες μεταπώλησης της μπύρας τους, Trappist, σε υψηλές τιμές.

Οι μοναχοί του αβαείου Saint-Sixtus στο Βέλγιο έλαβαν γνώση ότι οι μοναστηριακές μπύρες τους πωλούνταν σε υψηλότερες τιμές και σε άλλες χώρες, όπως η Ολλανδία, στην οποία η μπύρα πωλούταν σε καταστήματα και εστιατόρια για μεγάλα χρηματικά αντίτιμα, λόγω της σπανιότητάς της.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν γινόταν με την συγκατάθεσή του, καθώς μέχρι τώρα, η πώληση της μπύρας Trappist γινόταν από τους ίδιους μόνο σε ιδιώτες που μπορούσαν να παραλάβουν τις παραγγελίες τους στην πόρτα του αβαείου ή σε ένα κοντινό κέντρο επισκεπτών.

westvleteren

Το 2021, το αβαείο δοκίμασε αρχικά ένα πιλοτικό έργο παράδοσης σε σπίτια κατοίκων της χώρας για να καταπολεμήσει τη διαφθορά, αλλά δεν επαρκούσε για να καταπολεμήσει τη ζήτηση.

Επί του παρόντος, ένα τελάρο με 24 μπουκάλια Trappist Westvleteren XII πωλείται στα 48,80 €, που βγαίνει γύρω στα 2 ευρώ το μπουκάλι, αλλά μεταπωλείται για 10 ευρώ ανά μπουκάλι.

Για να ανταποκριθεί, λοιπόν, στην μεγάλη ζήτηση, οι μοναχοί αυτή την εβδομάδα αποκάλυψαν μια νέα μέθοδο διάθεσης των 3 μπυρών τους, Trappist Westvleteren Blond, Trappist Westvleteren VIII και Trappist Westvleteren XII σε ανεξάρτητα ολλανδικά καταστήματα αλκοολούχων ποτών για ένα χρόνο. Κατά αυτήν την περίοδο, οι μεταφορές θα γίνονται από έναν διανομέα στο Hulst.

Η προσπάθεια αυτή έχει στόχο να σταματήσει η μεταπώληση σε βάρος των πελατών, οι οποίοι πρέπει να αγοράζουν την μπύρα σε προσιτές και δίκαιες τιμές.

Σύμφωνα με το The Drinks Business, το αβαείο είχε καταφέρει να αντιμετωπίσει την παράνομη μεταπώληση στο Βέλγιο, αλλά υπήρχαν εκ νέου ανησυχίες ότι το πρόβλημα είχε μετατοπιστεί πέρα ​​από τα σύνορα.

Το ζυθοποιείο στο Saint-Sixtus Abbey, που βρίσκεται στη βελγική επαρχία της Δυτικής Φλάνδρας, χρονολογείται από το 1839 όταν έλαβε άδεια ζυθοποιίας υπογεγραμμένη από τον βασιλιά του Βελγίου Λεοπόλδο Α'.

πηγή: cibum.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Revision - Through The Veil
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Revision Brewing Co.

Utopia / Καβάλα - Preludio
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με τη Μικροζυθοποιία Καβάλας, κυκλοφόρησε η Utopia Co-Op Craft Beer.

Bottle Logic / Equilibrium - Crust Τo Core (2021)
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Equilibrium Brewery, κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

Offshoot - Drifting
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Offshoot Beer Co.

Pühaste - Lotus
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Pühaste Brewery.

Hoppin' Frog - Bavarian Bliss
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Hoppin' Frog Brewery.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το