English Greek
27
Σαβ, Απρ
41 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Βρετανική Ζυθοποιία Προσφέρει Δωρεάν Αντηλιακό Στους Πελάτες Της

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Για όσους πίνουν μπύρα κάτω από τον ήλιο!

Μια παγωμένη μπύρα είναι όλα όσα χρειάζεσαι το καλοκαίρι. Μάλλον και αντηλιακό. Ικανοποιώντας λοιπόν την ανάγκη για ασφάλεια κάτω από τον ήλιο, μια Ζυθοποιία λανσάρει το δικό της αντηλιακό που απευθύνεται σε όσους πίνουν μπύρα κάτω από τον ήλιο. Η πρωτοβουλία έρχεται για να βοηθήσει τους κατοίκους του Leeds να αποφύγουν τα ηλιακά εγκαύματα αυτό το καλοκαίρι.

Η Beavertown Brewery θα διαθέτει δωρεάν τα φακελάκια με το αντηλιακό «Oil Your Neck», μαζί με την κορυφαία μπύρα τους, Neck Oil IPA, στο Hyde Park Pub του Leeds, συμφωνα με το TelegraphAndArgus. Στόχο έχουν να υπενθυμίσουν στους λάτρεις της μπύρας να χρησιμοποιούν προστασία κάτω από τον ήλιο ενώ απολαμβάνουν τα καλοκαιρινά τους μπύρα.

beavertown oil your neck

Το «Oil Your Neck» είναι ένα αντηλιακό SPF 50 UVA και UVB που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το LifeJacket Skin Protection. Νέα έρευνα που ανατέθηκε από τη ζυθοποιία Beavertown διαπίστωσε ότι μόνο το 16% των κατοίκων του Leeds φορούν πάντα προστασία δέρματος ενώ απολαμβάνουν ένα ποτό στον ήλιο. Η μελέτη αποκάλυψε επίσης ότι το 45% των ανθρώπων εκεί, έχουν καεί από τον ήλιο ενώ κάθονται σε εξωτερικό χώρο μιας παμπ.

Ο Tom Rainsford, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Beavertown Brewery, δήλωσε: "Η έρευνά μας διαπίστωσε ότι οι μισοί Loiners (50%) γνωρίζουν ότι πρέπει να γίνουν καλύτεροι στην εφαρμογή αντηλιακής κρέμας σε μια ηλιόλουστη μέρα, γι' αυτό εγκαθιστούμε δωρεάν διανομείς και χαρίζουμε χιλιάδες δωρεάν αντηλιακά σε κήπους παμπ σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο".

Ο Gill Nuttall, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του Melanoma UK, δήλωσε: «Το Melanoma UK είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την Beavertown Brewery για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη χρήση αντηλιακών και την πρόληψη των ηλιακών εγκαυμάτων».

πηγή: cibum.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oskar Blues - Double Dale's
Γιώργος Ιορδανίδης

Τα 20α της γενέθλια γιορτάζει η Oskar Blues Brewery με την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας.

Mustaki - Frida
Γιώργος Ιορδανίδης

Τα 3ης γενέθλια γιορτάζει η Mustaki Nomad Brewing με την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας.

Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης: Δυναμική Επιστροφή Στη HoReCa 2024
emea.gr

Στην έκθεση παρουσίασε τις μοναδικές συνταγές των μπυρών, ενώ αποκάλυψε τις ανανεωμένες ταυτότητες των μαρκών Pils Hellas και ΕΖΑ.

Edge - Double Fin
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Edge Brewing Barcelona.

Bill Gates: Δεν Πίνει Μπύρα Άλλα Ποντάρει Σε Αυτήν - Νέα Επένδυση 95 Εκατ. Δολαρίων
moneyreview.gr

Η μητρική εταιρεία της Αμερικανικής μπύρας Bud Light δεν διανύει ένα καλό έτος. Αλλά υπάρχει τουλάχιστον ένας εξέχων επενδυτής που πιστεύει στην Anheuser-Busch, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Bill Gates.

Entdeckertag 2023 Στο Ανόβερο: Δεν Πρέπει Να Το Χάσετε!
Νικόλαος Σκριτλής

Η Entdeckertag της Περιφέρειας του Ανόβερου είναι προ των πυλών: την Κυριακή (10 Σεπτεμβρίου 2023), πολυάριθμοι χώροι, ενώσεις και εταιρείες προσκαλούν τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την περιοχή και όσα έχει να προσφέρει.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το