English Greek
22
Πεμ, Οκτ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Entdeckertag 2023 Στο Ανόβερο: Δεν Πρέπει Να Το Χάσετε!

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Entdeckertag της Περιφέρειας του Ανόβερου είναι προ των πυλών: την Κυριακή (10 Σεπτεμβρίου 2023), πολυάριθμοι χώροι, ενώσεις και εταιρείες προσκαλούν τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την περιοχή και όσα έχει να προσφέρει.

Είτε πρόκειται για την ιστορία της πόλης, την τεχνολογία, τον πολιτισμό ή την απόλαυση - υπάρχει κάτι συναρπαστικό για κάθε γούστο.

Το grland.info ρίχνει μια ματιά σε μερικά από τα σημαντικότερα σημεία που σας περιμένουν στην 36η έκδοση της εκδήλωσης. Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Entdeckertag του Ανόβερου.

entdeckertag

Παρασκευάστε και απολαύστε μπύρα στο Ανόβερο
Ένα must για όλους εκείνους που θέλουν όχι μόνο να πίνουν μπύρα αλλά και να την παρασκευάζουν στην αυλή του Craft Beer Kontor στο Südstadt.

Μακριά από τα μεγάλα ζυθοποιεία, το ποτό του λυκίσκου παρουσιάζεται εδώ με έναν νέο και φρέσκο τρόπο: από τις 11 π.μ. μπορείτε να ζήσετε από πρώτο χέρι πώς παρασκευάζεται η μπύρα.

Μια έκθεση εξοπλισμού οικιακής ζυθοποιίας θα σας δείξει τα εργαλεία και τις τεχνικές που κρύβονται πίσω από αυτή την τέχνη.

Και φυσικά, μπορείτε να περιμένετε με ανυπομονησία μια συνεδρία γευσιγνωσίας όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τα αποτελέσματα της τέχνης της ζυθοποιίας.

• Διεύθυνση: Α: Schlägerstraße 17, 30171 Ανόβερο, Γερμανία
• Διοργανωτής: Hobbybrauer Hannover E.V.

πηγή: grland.info (απόσπασμα άρθρου)

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπιλ Γκέιτς: Επενδύει Στη Heineken Αν Και Δεν Δηλώνει Λάτρης Της Μπύρας
ot.gr

Ο δισεκατομμυριούχος δηλώνει ότι δεν είναι μεγάλος πότης.

Behemoth - Hoppy Is As Hoppy Does / Fluffiest Of Ducks / We Didn't Start The Hazies
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Behemoth Brewing Co.

Ποιος Λαός Της Ευρώπης Πίνει Την Περισσότερη Μπύρα;
Αλέξανδρος Βέλμαχος

Οι πολίτες της Τσεχίας είναι ο λαός της Ευρώπης που καταναλώνει την περισσότερη μπύρα ετησίως, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε το statista.com.

Κι Όμως Γίνεται: Η Πιο Δημοφιλής Μπύρα Δεν Έχει Ίχνος Αλκοόλ!
intronews.gr

H Athletic κερδίζει το στοίχημα επειδή είναι μπύρα με ωραία γεύση, όχι διότι δεν έχει αλκοόλ.

Pühaste - Tähesadu / Crimson Kiss
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Pühaste Brewery.

Paragon - Hop Lock
Γιώργος Ιορδανίδης

Τα δυο της χρόνια γιορτάζει η Paragon Brewery & Taproom με την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας.

Άλλα Άρθρα