English Greek
08
Δευ, Ιουν
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εσύ Πόσα Ξοδεύεις Το Χρόνο Στα Ποτά Μετά Τη Δουλειά; (Βίντεο)

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μία έρευνα αναφέρει πως τα πιάνουμε εύκολα τετραψήφιο νούμερο στο λογαριασμό.

Κακά τα ψέματα, ένα ποτάκι μετά τη δουλειά, τις περισσότερες φορές φαντάζει ιδανικό για μία δύσκολη ημέρα. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, που απ' ότι ξέρουμε κάτι τύποι όπως είναι οι Άγγλοι αποδεικνύονται τις καθημερινές πολύ γερά ποτήρια.

Υπάρχουν όμως και τα αρνητικά παραδείγματα, έτσι δεν είναι; Αυτό που φεύγεις για να πας στο μαγαζί και τελικά καταλήγεις σκουπίδι. Στην Αμερική, τα πράγματα δείχνουν να είναι ένα στάδιο χειρότερα σύμφωνα με έρευνα του διεθνή οργανισμού Alcohol.org, που κατέγραψε τις συμπεριφορές περίπου 3.000 εργαζομένων στο ποτό μετά τη δουλειά και τα ευρήματα δείχνουν πως δεν λυπούνται τα δολάριά τους.

beer after work

Διαπιστώθηκε ότι ο μέσος Αμερικανός εργάτης ξοδεύει 3.035 δολάρια ετησίως για ποτά μετά τη δουλειά - αυτό, για να καταλάβει κανείς, είναι ισοδύναμο με περισσότερες από 650 μπύρες. Οι κάτοικοι της Δυτικής Βιρτζίνια ξοδεύουν όπως φαίνεται τα περισσότερα, κατά μέσο όρο πάνω από 4.800 δολάρια ετησίως για ποτά μετά τη δουλειά, ενώ οι κάτοικοι του Νιου Χάμσιρ ξοδεύουν τα λιγότερα με 1.400 δολάρια. Δεν ξέρουμε τι πάει στραβά στη Δυτική Βιρτζίνια, αλλά αυτή για την αγγλική επαρχία, είναι απλά μία συνηθισμένη χρονιά.

Η έρευνα έγινε με βάση το ωράριο της εργασίας που ακολουθεί ο κόσμος στο εξωτερικό, αλλά η ποσότητα κατανάλωσης είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα. Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι ίσως μια μπυρίτσα είναι ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει μια κουραστική μέρα μετά το γραφείο, αλλά στην πραγματικότητα, διαπιστώθηκε ότι πάνω από 1 στους 10 εργαζόμενους αναφέρουν ότι πίνουν παράλληλα με τις μπύρες καταναλώνουν και σφηνάκια. Και μάλλον αυτός είναι ο λόγος που το 14% των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι, τουλάχιστον σε μία περίπτωση, έχει ενεργήσει ανάρμοστα κατά τη διάρκεια των ποτών μετά τη δουλειά.

Κάτι τέτοια κάνουν και μας έρχονται κουρούμπελα το καλοκαίρι.

πηγή: ratpack.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bottle Logic - Return To Saturn
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Bottle Logic Brewing.

100 Ζυθοποιοί Από Ευρώπη & Αμερική Θα Συναντηθούν Στη Δική Μας «Βεργίνα»
xronos.gr

Το τριήμερο 13 με 15 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης στο πλαίσιο του ετήσιου Συνεδρίου Ανεξάρτητων Ζυθοποιών.

Karl Strauss / Sierra Nevada - What's Cooler Than Being Cool?
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Sierra Nevada Brewing Co., κυκλοφόρησε η Karl Strauss Brewing Co.

Εκκλησία Ή Μπυραρία Ανήμερα Των Χριστουγέννων; - Οι Προτιμήσεις Αμερικανών, Γερμανών Και Βρετανών
Αλέξανδρος Βέλμαχος

Τις προτιμήσεις των Αμερικανών, των Γερμανών και των Βρετανών για το πως θα περάσουν την ημέρα των Χριστουγέννων αναλύει νέα έρευνα του Statista.com.

Bottle Logic - Intrepid Observation (2023)
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

Αναστασίου - Κατσίκα Του Γείτονα
Σταύρος Δοβιστινός

“Ήταν δυο γείτονες σ' ένα χωριό.

Άλλα Άρθρα