English Greek
28
Κυρ, Απρ
41 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Γερμανοί Τουρίστες Έσπασαν Κάθε Ρεκόρ: Ήπιαν 1.254 Μπύρες Μέσα Σε Τρεις Ώρες

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μια ομάδα Γερμανών τουριστών συσπειρώθηκαν για να σπάσουν ένα άπιαστο ρεκόρ που είχαν θέσει οι συμπατριώτες τους λίγους μήνες νωρίτερα.

Σε μια εξαιρετική επίδειξη τόσο συντροφικότητας όσο και ικανότητας, μια ομάδα 55 Γερμανών τουριστών κατέρριψε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ κατανάλωσης μπύρας στη Μαγιόρκα της Ισπανίας. Μέσα σε τρεις ώρες, οι παραθεριστές αυτοί ήπιαν συλλογικά την εκπληκτική ποσότητα των 1.254 μπυρών, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχαν σημειώσει οι συμπατριώτες τους λίγους μήνες νωρίτερα.

germans

Το γεγονός εκτυλίχθηκε σε μια τοποθεσία συνώνυμη με την έντονη νυχτερινή ζωή. Μέσω μιας συντονισμένης προσπάθειας στο WhatsApp, τα άτομα αυτά, άγνωστα μεταξύ τους πριν από αυτό το εγχείρημα, συγκεντρώθηκαν σε ένα δημοφιλές τοπικό μπαρ. Στόχος τους ήταν να επισκιάσουν το ρεκόρ των 1.111 μπυρών που είχε καταρτίσει μια άλλη ομάδα Γερμανών τον Ιούλιο. Η επιτυχημένη προσπάθειά τους συνοδεύτηκε από το βαρύ τίμημα των 2.380 ευρώ, αλλά ο στόχος επιτεύχθηκε θριαμβευτικά, ξεπερνώντας το παλιό ρεκόρ με αξιοσημείωτη διαφορά.

Ξεκινώντας στις 10:30 π.μ. και ολοκληρώνοντας γύρω στη 1:00 μ.μ., η προσπάθεια ξεπέρασε στην πραγματικότητα την αρχική τους εκτίμηση. Η ομάδα είχε προβλέψει φιλόδοξα ότι θα πετύχαινε το όριο των 1.200 μπυρών μέχρι το μεσημέρι. Παρ' όλα αυτά, οι συμμετέχοντες ήταν ενθουσιασμένοι με το επίτευγμά τους, επεκτείνοντας στη συνέχεια το γλέντι σε μια άλλη παμπ της παραλίας για να γιορτάσουν τη νίκη τους.

Κατά μέσο όρο, κάθε μέλος της ομάδας κατανάλωσε περίπου 22 μπύρες. Αυτό το κατόρθωμα, ενώ αποτελεί σίγουρα απόδειξη της ικανότητας της ομάδας να πίνει, αναδεικνύει επίσης το φαινόμενο του τουρισμού με μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με τις επιπτώσεις στην τοπική κουλτούρα και την υγεία. Παρ' όλα αυτά, για τους Γερμανούς τουρίστες που συμμετείχαν, αυτό το ρεκόρ ήταν μια στιγμή πανηγυρικής επιτυχίας, που εδραίωσε τη θέση τους στα χρονικά της ιστορίας της κατανάλωσης μπύρας.

πηγή: gazzetta.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurostat: Ρέει Η Μπύρα Στην ΕΕ - Παράχθηκαν 78 Λίτρα Ανά Κάτοικο
imerisia.gr

Περίπου μία στις τέσσερις μπύρες που περιέχουν αλκοόλ και παράγονται στην ΕΕ προέρχονται από τη Γερμανία.

Hudson Valley - Bespoke / Eveningland
Γιώργος Ιορδανίδης

Δύο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Hudson Valley Brewery.

Hoppin' Frog - Evolutions Of B.O.R.I.S. The Crusher Chocolate-Covered Strawberry
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Hoppin' Frog Brewery.

Βρετανός Ήπιε 2000 Μπύρες Σε 200 Ημέρες Και Τώρα Προσπαθεί Να Αποδείξει Ότι Δεν Είναι Αλκοολικός
gazzetta.gr

Ο Pint-master Jon May έγινε διάσημος στο TikTok αφού έβαλε στόχο να καταβροχθίσει 2.000 μπύρες σε 200 ημέρες και τώρα προσπαθεί απεγνωσμένα να αποδείξει στους ακολούθους του ότι δεν είναι αλκοολικός.

La Trappe - Traditionair
Γιώργος Ιορδανίδης

Η Bierbrouwerij De Koningshoeven κυκλοφόρησε μια νέα, περιορισμένης παραγωγής, μπύρα σε συνεργασία με την Brouwerij Kleiburg από το Bijlmer στο Άμστερνταμ.

Perennial - Peyto
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Perennial Artisan Ales.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το