English Greek
26
Κυρ, Μαρ
39 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Χρυσή Διάκριση Για Την Ολυμπιακή Ζυθοποιία Στα Health & Safety Awards 2021

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία βραβεύτηκε με «Gold» βραβείο στην κατηγορία «Κουλτούρα Υγείας και Ασφάλειας / Health & Safety Culture» στα φετινά Health & Safety Awards, που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications.

Σκοπός των βραβείων είναι η ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, επιβραβεύοντας τις εταιρείες που δημιουργούν και διατηρούν ασφαλείς χώρους εργασίας, αναπτύσσουν κουλτούρα προληπτικής υγείας και ασφάλειας και αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση στον κλάδο τους.

Η δημιουργία Κουλτούρας Μηδενικών Ατυχημάτων (Zero Accidents Culture) συνιστά έναν από τους τέσσερις πυλώνες βιώσιμης ανάπτυξης του Ομίλου Carlsberg και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, στο πλαίσιο της στρατηγικής "Together Towards Zero". Στόχο της εταιρείας αποτελεί η συνεχής μείωση των ατυχημάτων στους χώρους εργασίας κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα τον εκμηδενισμό τους έως το 2030.

Για την επίτευξη των στόχων αυτών, δημιουργήθηκαν οι πέντε «Κανόνες Ζωής», στους οποίους εκπαιδεύονται όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου, με ειδικές εξειδικεύσεις αναλόγως του πόστου και της φύσης της εργασίας τους. Οι εργαζόμενοι συμμετέχουν ενεργά στον εντοπισμό και στην καταγραφή περιστατικών ασφαλείας, ενώ η ειδική ομάδα H&S Ambassadors αναλύει τα δεδομένα σε μηνιαία βάση, θέτει προτεραιότητες και διαχέει τη γνώση σε όλα τα τμήματα. Ως αποτέλεσμα, το 2020 καταγράφηκε μείωση των ατυχημάτων κατά 33% σε σύγκριση με το 2019, με παράλληλη αύξηση του ποσοστού συμμόρφωσης στους κανόνες ασφαλείας κατά 16%.

Ο Στράτος Γεωργόπουλος, Environmental, Health & Safety Supervisor, σημείωσε σχετικά: «Στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία, η Υγεία και η Ασφάλεια των ανθρώπων μας είναι βασική και σταθερή προτεραιότητά μας. Σε αυτή την κατεύθυνση, εφαρμόζουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τη συνεχή μείωση των ατυχημάτων, ιδιαιτέρως αυτών που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό, σε όλες τις εγκαταστάσεις μας πανελλαδικά. Παράλληλα, αξιολογούμε διαρκώς τους κινδύνους και προχωρούμε σε βελτιώσεις και εκπαιδεύσεις, ώστε να εξασφαλίσουμε την προστασία των εργαζομένων σε όλο το φάσμα της λειτουργίας μας. Κάθε μέρα, επιδιώκουμε να γινόμαστε καλύτεροι, υπηρετώντας τον εταιρικό σκοπό μας, να "Ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο"».

πηγή: reporter.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρασί Και Μπύρα Στο Απόσπασμα Λόγω Lockdown: Οι Πρόεδροι Των Συνδέσμων Οίνου Και Ζυθοποιίας Στο newsit.gr
Μαίρη Ι. Παπακωνσταντίνου

Απώλειες που θα ξεπεράσουν το 20% σε ετήσια βάση αναμένουν για το 2020 οι κλάδοι ζυθοποιίας και οινοποιίας. «Καταστροφικό» για τους παραγωγούς κρασιού και μπύρας χαρακτηρίζουν το νέο lockdown της εστίασης ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου κ. Γιώργος Σκούρας και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών κ. Σοφοκλής Παναγιώτου.

Η Fischer Απένειμε Το Βραβείο Κοινού Fischer Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
sofokleousin.gr

Η μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή της Αθήνας - που πραγματοποιήθηκε προσαρμοσμένη απόλυτα σε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα - έριξε την αυλαία της το Σάββατο 3/10, με τη σινεφίλ μπύρα Fischer να πρωταγωνιστεί στους 7 θερινούς κινηματογράφους που φιλοξένησαν την φετινή διοργάνωση, συνοδεύοντας απολαυστικά τις Νύχτες Πρεμιέρας.

Moksa - Bag Of Tricks / Chonkberrie / Turbinator 2: Judgement Haze / Czech-Ch-Check It Out
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Moksa Brewing Co.

Garage Project - Fresh July 2021
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Garage Project.

Firestone Walker - Chocolate Cherry
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Firestone Walker Brewing Co.

Uiltje - Bravehops
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Anchorage - Follow Us
Γιώργος Ιορδανίδης
Heavy Seas - Glacier Froot
Γιώργος Ιορδανίδης
Saint Arnold - Double Art Car
Γιώργος Ιορδανίδης
Amager - Panzer
Γιώργος Ιορδανίδης
Belching Beaver - Hazers Gonna Haze
Γιώργος Ιορδανίδης

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το