English Greek
21
Πεμ, Μάι
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία Υιοθετεί Νέα, Πιο Φιλικά Προς Το Περιβάλλον Βαρέλια

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ακόμη ένα σημαντικό βήμα περιορισμού του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρείας, στο πλαίσιο της στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης «Μαζί προς το Μηδέν».

Άλλο ένα βήμα μπροστά, στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης που υπηρετεί ως εταιρεία, αλλά και ως όμιλος, πραγματοποιεί η Ολυμπιακή Ζυθοποιία. Ζυθοποιώντας για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο, προχωρά στη σταδιακή αφαίρεση του πράσινου χρώματος από τα DraughtMaster βαρέλια της και στην αντικατάστασή τους από διαφανή, με βασικό στόχο τον εμπλουτισμό και την ενίσχυση των τρόπων ανακύκλωσής τους.

Από τα πρώτα στάδια της παραγωγής τους έως και την τελική τους ανακύκλωση, τα καινοτόμα βαρέλια DraughtMaster της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας φέρουν χαμηλότερο ανθρακικό αποτύπωμα, σε συνδυασμό με λιγότερες απαιτήσεις σε νερό και συντήρηση από τα συμβατικά βαρέλια, διασφαλίζοντας αναλλοίωτη τη γεύση των προϊόντων μέχρι και το τελευταίο ποτήρι.

eco draughtmaster

Έτσι, με τη μετάβαση στα διαφανή DraughtMaster βαρέλια, ενισχύεται ακόμα περισσότερο ο βαθμός και οι τρόποι ανακύκλωσής τους, διατηρώντας παράλληλα την ίδια ακριβώς υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος, καθώς και την ανθεκτικότητα της συσκευασίας του βαρελιού.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, Σίμων Ανερούσος, δήλωσε σχετικά: «Η βιώσιμη ανάπτυξη και η προστασία του περιβάλλοντος βρίσκονται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας και της στρατηγικής μας. Προς αυτήν την κατεύθυνση βελτιώνουμε διαρκώς τις διαδικασίες και τις πρακτικές μας, σε όλο το φάσμα της δραστηριότητάς μας, από την πρώτη ύλη στο ποτήρι. Όσον αφορά στις συσκευασίες των προϊόντων μας, στρεφόμαστε σε πιο «πράσινες» λύσεις και στη χρήση υλικών με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Μία διάσταση αυτής της προσπάθειας είναι και η μετάβαση σε διάφανα βαρέλια DraughtMaster, αφαιρώντας το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα τους».

πηγή: fortunegreece.com

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Carlsberg: Πωλήσεις 2,18 Δισ., Χαμηλότερες Των Προσδοκιών
powergame.gr

Η δανέζικη ζυθοποιία Carlsberg ανακοίνωσε την Πέμπτη ελαφρά αστοχία στις πωλήσεις του τέταρτου τριμήνου του 2024 και αναμένει χαμηλότερη ανάπτυξη το 2025.

Uiltje - Pink-Punk-Boots-Blend
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing.

Εκτοξεύθηκαν Με Άλμα Ύψους 113,6% Οι Εξαγωγές Μπύρας Τον Αύγουστο
inbusinessnews.reporter.com.cy

Το άλμα στις εξαγωγές μπύρας τον Αύγουστο του 2023 κατά 113,6% ή κατά 193.315 λίτρα οδήγησε σε αύξηση των συνολικών παραδόσεων μπύρας (εγχώρια αγορά και εξαγωγές) κατά 1,5%.

Lagunitas - Beast Of Both Worlds
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Lagunitas Brewing Co.

Black Raven - Origin
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Black Raven Brewing Co.

Βαυαρία: Ξεκίνησε Η Παρέλαση Gäubodenvolksfest Στο Straubing
Αλίκη Μαχαίρα

Στο Straubing ξεκίνησε το Gäubodenvolksfest προχθές Παρασκευή. Για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας, όσοι θέλουν να γιορτάσουν επιτρέπεται να μπουν ξανά στις σκηνές μπύρας.

Άλλα Άρθρα