English Greek
05
Κυρ, Ιουλ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μπύρα Fischer Στηρίζει Τον Θερινό Κινηματογράφο

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Παρουσία σε 16 επιλεγμένους χώρους και online διαγωνισμός.

fischer cine

Τον θερινό κινηματογράφο στηρίζει, για μια ακόμη χρονιά, η μπύρα Fischer, καθώς θα έχει παρουσία σε 16 επιλεγμένους θερινούς κινηματογράφους.

Μεταξύ των 16 αυτών θερινών κινηματογράφων, τους οποίους στηρίζει φέτος η Fischer, περιλαμβάνονται το Cine Δεξαμενή, η Μπομπονιέρα, το Σινέ Φιλοθέη, το Cine Φλοίσβος και το Αμαρυλλίς, όπου οι σινεφίλ θα μπορούν να καταναλώσουν μπύρα Fischer, παρακολουθώντας την ταινία της επιλογής τους.

Στους χώρους αυτούς προστίθεται, για 2η χρονιά, το Stellar, ένας χώρος που συνδυάζει το cinema με το fine dining. Παράλληλα, φέτος, κάθε εγγεγραμμένος χρήστης του fischerbeer.gr θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει μία διπλή πρόσκληση για τους συνεργαζόμενους κινηματογράφους η οποία θα συνοδεύεται με ποπ κορν. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Ιουνίου.

πηγή: marketingweek.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Toast Ale: Κλιμακώνει Τη Μάχη Ενάντια Στη Σπατάλη Τροφίμων Με Σύμμαχο Τη Heineken
Νίκος Γαργαλάκος

Η λονδρέζικη startup μπύρας φιλοδοξεί να ανακυκλώσει 1 δισ. φέτες ψωμιού μέσω της βιομηχανίας ζυθοποίησης.

Αλέξανδρος Κουρής: Τι Σηματοδοτεί Το Deal Της Μπύρας Νήσος Με Την Ολυμπιακή Ζυθοποιία
Μαρίνα Φούντα

Αλλαγή... βιβλίου και όχι απλά σελίδας χαρακτηρίζει την εμπορική συνεργασία της μπύρας Νήσος με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία για την αποκλειστική διανομή όλων των ζύθων της ο Αλέξανδρος Κουρής.

Gigantic / Von Ebert - Enjoy House
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Von Ebert Brewing, κυκλοφόρησε η Gigantic Brewing Co.

Modern Times - Lava Tones / Chaos Grid: Double Coconut
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Modern Times Beer.

Ζυθοποιία Στη Γερμανία Μοιράζει 4.000 Λίτρα Δωρεάν Μπύρας Το ΣΚ
Κατερίνα Ηλιάδου

Καλύτερα να φέρετε τη δική σας κούπα - αυτή είναι η συμβουλή μιας ζυθοποιίας προς τους κατοίκους του Μονάχου. Διότι αυτό το Σαββατοκύριακο οι ζυθοποιοί μοιράζουν 4.000 λίτρα δωρεάν μπύρας.

AleSmith - Speedway Tart Cherry
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα έκδοση της Speedway κυκλοφόρησε η AleSmith Brewing Co.

Άλλα Άρθρα