English Greek
08
Πεμ, Οκτ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΖΑ: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος Ο Νικήτας Ασπιώτης

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης αναλαμβάνει ο Νικήτας Ασπιώτης από την Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Τζώρτζης Κανακάρης έχοντας συμπληρώσει τρία χρόνια στο τιμόνι της εταιρείας με επιτυχία, και έχοντας υλοποιήσει ένα σημαντικό έργο στην τοποθέτηση των προϊόντων της εταιρείας στην ελληνική αγορά μπύρας θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο, ως μη εκτελεστικό μέλος, διασφαλίζοντας έτσι τη συνέχεια στην υλοποίηση διαφόρων σημαντικών πρωτοβουλιών που είχε αναλάβει η εταιρεία.

Ο Αθανάσιος Συριανός, πρόεδρος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε το Νικήτα Ασπιώτη στην οικογένεια της ΕΖΑ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ευχαριστούμε τον Τζώρτζη Κανακάρη για τη συνεισφορά του στην εταιρεία μας, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα».

πηγή: imerisia.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kees - Coconut & Grapefruit Bar
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Brouwerij Kees.

Ιταλός Ιερέας Άρχισε Να Κηρύττει Σε Μπαρ, Αφού Ελάχιστοι Πηγαίνουν Στην Εκκλησία
protagon.gr

Αντί να προτρέψει το ποίμνιό του να επιστρέψει στην εκκλησία, ο πατέρας Αντόνιο Μαρία Τσόσου άρχισε να κάνει βραδινά κηρύγματα σε τοπικά μπαρ, προωθώντας τα με ένα φυλλάδιο που έχει τον τίτλο «Μισό λίτρο Ευαγγέλιο - Μιλώντας για τον Ιησού».

Ποια Ακρίβεια; Πόσο Κάνει Μία Μπύρα Στην Ελλάδα Και Πόσο Στην Αθήνα;
Ευτυχία Κορδόνη

Το φθηνότερο μέρος στον κόσμο για να πιει κανείς μια μπύρα είναι το Ουζμπεκιστάν και το Βιετνάμ, όπου θα πληρώσεις μόλις 1 ευρώ.

Heretic - Moonlit Lagoon / Forgotten Oasis
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Heretic Brewing.

Noctua - Smash
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Noctua Microbrewery.

Άλλα Άρθρα