English Greek
28
Παρ, Αυγ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΖΑ: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος Ο Νικήτας Ασπιώτης

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης αναλαμβάνει ο Νικήτας Ασπιώτης από την Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Τζώρτζης Κανακάρης έχοντας συμπληρώσει τρία χρόνια στο τιμόνι της εταιρείας με επιτυχία, και έχοντας υλοποιήσει ένα σημαντικό έργο στην τοποθέτηση των προϊόντων της εταιρείας στην ελληνική αγορά μπύρας θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο, ως μη εκτελεστικό μέλος, διασφαλίζοντας έτσι τη συνέχεια στην υλοποίηση διαφόρων σημαντικών πρωτοβουλιών που είχε αναλάβει η εταιρεία.

Ο Αθανάσιος Συριανός, πρόεδρος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε το Νικήτα Ασπιώτη στην οικογένεια της ΕΖΑ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ευχαριστούμε τον Τζώρτζη Κανακάρη για τη συνεισφορά του στην εταιρεία μας, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα».

πηγή: imerisia.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Uiltje / BrewDog - Whooo Let The Dog Out!
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την BrewDog, κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

AleSmith - SD Loyal Pub Ale
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η AleSmith Brewing Co.

Half Acre - Fuzz Country
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας εποχιακής ετικέτας ανακοίνωσε η Half Acre Beer Co.

Το TV Σποτ Της Stella Artois «Παίζει» Στο The Sims (Βίντεο)
marketingweek.gr

Μεταφέροντας το feeling της καμπάνιας «Beer, au naturel»

Abomination / Heavy Reel - Clown Fog
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Heavy Reel Brewing Co. κυκλοφόρησε η Abomination Brewing Co.

Αύξηση 10% Στις Παραδόσεις Μπύρας Τον Μάρτιο
philenews.com

Αύξηση 10% παρουσίασαν σε ετήσια βάση οι συνολικές παραδόσεις μπύρας τον Μάρτιο του 2023, μια αύξηση η οποία ωθήθηκε από τις εγχώριες παραδόσεις.

Άλλα Άρθρα