English Greek
29
Τρι, Σεπ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μπύρα Προηγείται Με Ποσοστό 76,9% Στα Αλκοολούχα

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το 90% των Ελλήνων καταναλωτών έκαναν τουλάχιστον μία έξοδο για να καταναλώσουν αλκοόλ, με το ποσοστό των μικρότερων γενεών να είναι ακόμη πιο υψηλό, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της συνδρομητικής πλατφόρμας Wisdrop.

Η μπύρα «πρωταθλητής» στην κατανάλωση ποτών των Ελλήνων καταναλωτών με 76,9%
Μέσα στο 2022, οκτώ στους δέκα Έλληνες καταναλωτές επέλεγαν την μπύρα, ήτοι το 76,9%, με το κρασί να κατέχει τη δεύτερη θέση με ποσοστό 75,4% και τα ανθρακούχα ποτά και ο χυμός να ακολουθούν με 71,1% και 71% αντιστοίχως.

Συγκεκριμένα, παρατηρώντας την κατανάλωση μπύρας, μόνο το 31% των Ελλήνων προτιμούν να απολαμβάνουν μόνοι μία μπύρα στο σπίτι τους. Εν αντιθέσει, το 56,5% προτιμούν τους φίλους τους ως «συνοδούς» στην κατανάλωση αυτή. Όσον αφορά στα ποτά που περιέχουν υψηλό ποσοστό αλκοόλης, όπως η βότκα και το ουίσκι, το ελληνικό καταναλωτικό κοινό προτιμούσε να τα καταναλώνει εκτός σπιτιού, με μέση κατανάλωση τα δύο ποτήρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Έλληνες καταναλωτές προτιμούσαν την μπύρα χωρίς αλκοόλ κυρίως σε περιπτώσεις που απαιτούν τη νηφαλιότητα (π.χ. οδήγηση).

πηγή: thessaliaeconomy.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tröegs - Oktoberfest Lager
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Kykao - Bohemian Fig Rhapsody / Reverse Engineered Muscat
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Kykao Microbrewery.

Amundsen - Chocolate Peanut Butter Cup / Red Velvet Cake / Black Forest Glaze / Dark Chocolate
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Amundsen Brewery.

Jester King - Staked Plains
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Jester King Brewery.

Η Twitch Streamer Amouranth Πουλάει Μπύρα Με Μαγιά Από Τα Κολπικά Υγρά Της
Μάνος Γρυπάρης

Η Twitch streamer Amouranth είχε πουλήσει τα απόνερα του μπάνιου της (το λεγόμενο hot tub water που έκαναν κι άλλες... influencers) αλλά τώρα πρωτοπορεί και πηγαίνει την όλη φάση ένα βήμα παραπάνω.

Sourmena - 3χρονη
Γιώργος Ιορδανίδης

Τα 3α της γενέθλια γιορτάζει η Sourmena Brew με την κυκλοφορίας μιας νέας επετειακής ετικέτας.

Άλλα Άρθρα