English Greek
31
Δευ, Μαρ
3 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μείωση 5,1% Στις Παραδόσεις Μπύρας Τον Αύγουστο

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μείωση 5,1% παρουσίασαν οι συνολικές παραδόσεις μπύρας τον Αύγουστο, ωθούμενες τόσο από τις παραδόσεις στην εγχώρια αγορά, που υποχώρησαν σε ποσοστό 2,1% όσο και στις εξαγωγές, οι οποίες σημείωσαν μεγάλη ποσοστιαία πτώση της τάξης του 45%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, οι συνολικές παραδόσεις μπύρας τον Αύγουστο ανήλθαν σε 4,93 εκατ. λίτρα, παρουσιάζοντας πτώση 5,1% σε σύγκριση με 5,19 εκατ. την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Οι παραδόσεις μπύρας για την εγχώρια αγορά τον Αύγουστο παρουσίασαν ετήσια μείωση 2,1% και διαμορφώθηκαν στα 4,73 εκατ. λίτρα. Μεγάλη μείωση της τάξης του 45,3% παρουσίασαν οι εξαγωγές, οι οποίες περιορίστηκαν 0,2 εκατ. λίτρα σε σύγκριση με 0,36 εκατ. τον αντίστοιχο περσινό Αύγουστο.

πηγή: stockwatch.com.cy

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσοχή Στις Απάτες Στο Oktoberfest: Πάνω Από 6.000 Ευρώ Ανά Τραπέζι
Κατερίνα Ηλιάδου

Το κέντρο συμβουλών καταναλωτών προειδοποιεί για αμφιλεγόμενες κρατήσεις τραπεζιών για το Oktoberfest. Όχι μόνο οι τρίτοι πάροχοι είναι εξαιρετικά ακριβοί, αλλά οι επισκέπτες συχνά δεν μπορούν καν να μπουν στις σκηνές με τέτοιες κρατήσεις.

AleSmith - State Ale
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με το San Diego State University, κυκλοφόρησε η AleSmith Brewing Co.

Burial - Serenade Of Chaos / The Subversion Of A Paradigmatic Undercurrent / Too Old To Live, Too Young To Die
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Burial Beer Co.

Bell's - Downtowner
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Bell's Brewery.

Beer Zombies - Zombie Aneurysm
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Beer Zombies Brewing Co.

Τη Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης Eπαναπιστοποίησε Η TÜV Hellas (TÜV Nord)
forin.gr

Την ελληνική Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης που διαθέτει στην αγορά τη μπύρα «Βεργίνα» επαναπιστοποίησε η TÜV Hellas (TÜV Nord) με το πρότυπο FSSC 22000 V5 που αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το