English Greek
31
Δευ, Μαρ
3 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ζυθοποιία Μακεδονίας - Θράκης: Νέα Καθήκοντα Αναλαμβάνει Ο Νικόλαος Μπήλιος

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το βιογραφικό του νέου διευθυντή.

Καθήκοντα Διευθυντή Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων, αναλαμβάνει στην εταιρεία Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. ο κ. Νικόλαος Μπήλιος, αναφερόμενος στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας.

nikolaos bilios

Το who is who
Ο κ. Μπήλιος είναι στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα Στρατηγικής και Επικοινωνίας, Marketing και Εταιρικής Προβολής, σχεδιάζοντας και διαμορφώνοντας τη στρατηγική (planning) για καμπάνιες σε εταιρείες όπως η Saatchi & Saatchi (Λονδίνο), Τhe Newtons Laboratory (Ελλάδα). Υπήρξε Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της εταιρίας Ηttpool, υπεύθυνος για την Ελλάδα & την Κύπρο. Έχει εργαστεί ως ειδικός σύμβουλος στρατηγικής για την Ελληνική Κυβέρνηση (Υπουργό επικρατείας 2009-2012). Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Στρατηγικής για την Ελληνικό Α.Ε. Τα χρόνια 2015-2018 υπήρξε Ειδικός Σύμβουλος Επικοινωνίας του Γενικού Γραμματέα στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) με ρόλο τον σχεδιασμό, τη στρατηγική και τον συντονισμό των εκστρατειών προβολής και marketing της Ελλάδας στο εξωτερικό, σχεδιάζοντάς καμπάνιες με την Google, Twitter, Yahoo & Facebook και επιπλέον συνεργαζόμενος με μεγάλα δίκτυα του εξωτερικού όπως τα BBC, New York Times & Al Jazeera. Παράλληλα έχει διατελέσει και ειδικός σύμβουλος του Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης (2023-2024). Ο κ. Μπήλιος έχει διδάξει σε κολλέγια και πανεπιστημιακά ιδρύματα κάνοντας και ερευνητικό έργο.

Είναι απόφοιτος Κοινωνικών και Πολιτικών επιστημών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (Royal Holloway & Kings College), κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην Κυβερνητική, στα Οικονομικά και τα Νέα Μέσα (Global Media & Communications Media/ MPhil Government) από το London School of Economics (LSE). Είναι επίσης, Marshall Memorial Fellow, στο German Marshall Fund of the United States (GMF).

«Καλωσορίζουμε τον κ. Μπήλιο στην ομάδα μας. Είμαι σίγουρος πως η επαγγελματική του εμπειρία, οι γνώσεις και οι δεξιότητές του, ανταπεξέρχονται στις ανάγκες της νέας εποχής της εταιρείας μας. Είμαι βέβαιος για την επιτυχία μας». Δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος.

πηγή: ot.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Almanac / Barebottle - Simian Squad
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Barebottle Brewing Co., κυκλοφόρησε η Almanac Beer Co.

Tröegs - #443
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Η Κίνα Παραμένει Στην Κορυφή, Αλλά Η Κατανάλωση Μπύρας Παγκοσμίως Αλλάζει
agrocapital.gr

"Ανεβαίνουν" Βραζιλία και Μεξικό - Πτώση σε ΗΠΑ, Γερμανία και Βρετανία.

Fabio Quartararo - Κέρδισε... Το Βάρος Του Σε Μπύρες Από Την Estrella Galicia!
bikeit.gr

Ο Fabio Quartararo έκανε ένα 2023 που θέλει να ξεχάσει.

Πέθανε Η Ηλικιωμένη Που Έγινε Viral Ζητώντας Περισσότερη Μπύρα Μέσα Στο Lockdown
iefimerida.gr

Η ηλικιωμένη γυναίκα από την Πενσιλβάνια, η οποία έγινε πέρυσι viral, εξαιτίας της ταμπέλας που κρατούσε και η οποία έγραφε «χρειάζομαι περισσότερη μπύρα», έφυγε από τη ζωή.

Δύο Ακόμη Διεθνή Βραβεία Για Τη Θρακιώτισσα «Βεργίνα»!
xronos.gr

Χρυσό και Αργυρό βραβείο απέσπασαν η Βεργίνα Weiss και Βεργίνα Red αντίστοιχα, στον παγκόσμιο διαγωνισμό Concours International de Lyon 2021, στην κατηγορία της μπύρας.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το