English Greek
26
Παρ, Απρ
44 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Brewmaster: Simulator Ζυθοποιίας (Βίντεο)

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μετά το Lawn Mowing Simulator και το Espresso Tycoon, η εταιρεία ανάπτυξης Auroch Digital και η publisher Sold Out αποκάλυψαν ένα Simulation ζυθοποιίας με την ονομασία Brewmaster.

Το Brewmaster είναι ένα παιχνίδι για την τέχνη και την τεχνική της παραγωγής μπύρας στο σπίτι. Η περιγραφή του αναφέρει: "Ανακαλύψτε, μάθετε και τελειοποιήστε την τέχνη της οικιακής ζυθοποιίας στον απόλυτο εορτασμό της craft μπύρας. Από την τελειοποίηση αυθεντικών τεχνικών ζυθοποιίας που βασίζονται στην χημεία μέχρι την εμφιάλωση και την προσθήκη ετικέτας, γίνετε ο απόλυτος brewmaster στην πρώτη ρεαλιστική εμπειρία παραγωγής μπύρας".

Οι παίκτες μπορούν να ακολουθήσουν συνταγές ή να πειραματιστούν ελεύθερα με συστατικά για να δημιουργήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Το παιχνίδι σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε τον χώρο εντός του οποίου θα παράγετε την μπύρα σας, με επιλογές διακόσμησης για να ομορφύνετε το οικιακό ζυθοποιείο σας. Θα μπορείτε να φτιάξετε οποιοδήποτε είδος μπύρας θέλετε, μεταξύ των οποίων σταρένιες, ξανθιές, stout, IPA και άλλες.

Όταν θα έχετε δημιουργήσει την μπύρα που επιθυμείτε, μπορείτε να σχεδιάσετε την ετικέτα, ακόμη και να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς. Η περιγραφή αναφέρει ότι: "Καθώς η δουλειά σας γίνεται σεβαστή, απευθυνθείτε σε τοπικές ζυθοποιίες για μαζική παραγωγή, επεκτείνετε το δίκτυό σας και ξεκλειδώστε μεγαλύτερες δουλειές και πιο δύσκολες συνταγές".

Ο Peter Willington της Auroch Digital δήλωσε: "Φτιάχνουμε το Brewmaster βασισμένο στην επιστήμη πίσω από την πραγματική διαδικασία της ζυθοποιίας στο σπίτι ώστε να προσφέρουμε μια αυθεντική, ικανοποιητική εμπειρία στους παίκτες. Από νέους στον χώρο μέχρι χομπίστες ζυθοποιούς και επαγγελματίες, είμαστε ενθουσιασμένοι να δώσουμε στους παίκτες τα εργαλεία ώστε να φτιάξουν την ιδανική ψηφιακή τους μπύρα και να διασκεδάσουν με την δημιουργική πλευρά της ζυθοποιίας χωρίς την εις βάθος γνώση που απαιτείται στον πραγματικό κόσμο". Η Katie Clark της Publisher Sold παρατήρησε ότι τα Simulation games που αφορούν διάφορα χόμπι έχουν πλέον "σταθερή παρουσία στο gaming" τα τελευταία χρόνια και το Brewmaster αποσκοπεί να μπει στον χώρο με κάτι νέο και μοναδικό.

Το Brewmaster θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Switch το 2022.

πηγή: gameworld.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tired Hands - Austere Modular Ten / Fuzzy Yellow
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Tired Hands Brewing Co.

Μαθητές Του Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σαπών Παρήγαγαν Και Εμφιάλωσαν Μπύρα
fonirodopis.gr

Αφορμή για την παραγωγή της μπύρας στάθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Γνωριμία με τη δομή, την οργάνωση και τη λειτουργία μίας επιχείρησης».

Λιθουανία: "Στέγνωσαν" Τα Μπαρ Από Μπύρα Στο Άνοιγμα Της Εστίασης
news247.gr

Η εστίαση επέστρεψε σε πλήρη λειτουργία με αυστηρούς κανόνες στη Λιθουανία. Από τις πρώτες κιόλας μέρες παρατηρήθηκε έλλειψη βαρελίσιας μπύρας.

Stone - Orange Scream
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Stone Brewing.

Ακρίβεια Και Στο Oktoberfest - Κοντά Στα 14 Ευρώ Το Ποτήρι Της Μπύρας
fortunegreece.com

Από το 1991 το κόστος μιας μπύρας στο φεστιβάλ έχει αυξηθεί με ετήσιο μέσο ρυθμό κατά 3,4%.

Jester King - Year 10
Γιώργος Ιορδανίδης

Τα 10α της γενέθλια γιορτάζει η Jester King Brewery με την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το