English Greek
30
Τρι, Απρ
42 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μια Ελληνική Premium Μπύρα Στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας (Βίντεο)

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης βρέθηκε με την εκλεκτή εζα Premium Pilsener στο πλευρό του κορυφαίου θεσμού της ελληνικής γεύσης.

Σε μια λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο "Makedonia Palace" ανακοινώθηκαν τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας σε όλη την Ελλάδα. Στη φετινή βράβευση, 117 εστιατόρια τιμήθηκαν από τον κορυφαίο θεσμό της ελληνικής γεύσης που ανέδειξε όπως πάντα τους άριστους της εθνικής μας κουζίνας,  είτε στην παραδοσιακή είτε στη σύγχρονη και δημιουργική μορφή της, ενώ το εξαιρετικό dîner de gala δημιούργησε και μαγείρεψε ο πολύ ταλαντούχος σεφ Ασημάκης Χανιώτης που τη διακονεί συστηματικά στο εξωτερικό.

ezabeer

Με σεβασμό στην πλούσια ελληνική γευστική κουλτούρα αλλά και αποδεικνύοντας τη βαθιά σχέση της με την γαστρονομία, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης βρέθηκε ξανά στο πλάι του κορυφαίου θεσμού, ρίχνοντας τους προβολείς στην εζα Premium Pilsener. Πρόκειται άλλωστε για μια premium μπύρα απόλυτα ξεχωριστή, που παράγεται από υλικά υψηλής ποιότητας - βύνη από δίστιχο καλοκαιρινό και εξάστιχο χειμωνιάτικο κριθάρι, εκλεκτές ποικιλίες λυκίσκου, μαγιά και κρυστάλλινο αρτεσιανό νερό Παρνασσού.

Φτιαγμένη με το χαρακτηριστικό μεράκι και την κουλτούρα των ζυθοποιών της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, αποτέλεσε τον τέλειο συνοδό για την έναρξη του εξαιρετικού μενού της βραδιάς που περιελάμβανε μια πρωτότυπη ποικιλία από σνακ, όπως για παράδειγμα τα αιθέρια fish & chips με δαντελωτή τηγανιτή πατάτα και αυγά σολομού. Με σώμα μεστό, ντελικάτη πικράδα αλλά και πλούσιο αφρό μεγάλης διάρκειας η εζα Premium Pilsener αγκάλιασε θερμά την δημιουργική ελληνικότητα του guest chef σε μια αρμονία που γοήτευσε τους καλεσμένους της βραδιάς.

πηγή: athinorama.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Westbrook - Rinse/Repeat Sabro Citra
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Westbrook Brewing Co.

Amager - Cherry Christmas
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Amager Bryghus.

3 Floyds - Crushing Mass
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την 3 Floyds Brewing Co.

«Κάτι Περισσότερο Από Μία Ζυθοποιία»: Η Πρώτη Εταιρική Καμπάνια Της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας
Γιώργος Ιορδανίδης

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, πιστή στον εταιρικό της σκοπό, να «ζυθοποιεί για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο», προχώρησε με την επικοινωνία της πρώτης της εταιρικής καμπάνιας, με στόχο να υπογραμμίσει όλα όσα την έχουν ωθήσει στο να στηρίζει έμπρακτα την εγχώρια αγορά μπύρας, μέσω ενός διευρυμένου χαρτοφυλακίου αγαπημένων προϊόντων των καταναλωτών, και πάντα με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Moksa - Thirsty Eyes / Winter Somewhere / Classic / Rocklin Lager
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Moksa Brewing Co.

Mikerphone - Lovely Rita
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Mikerphone Brewing.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το