English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μπύρα Και Αβοκάντο Για Ξηρά Μαλλιά!

Αλλες Ιδιοτητες
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Συνταγή με μπύρα και αβοκάντο για ξηρά μαλιά.

Υλικά:

  • ½ ώριμο αβοκάντο
  • 2 κουταλιές της σούπας μπύρα
  • 1 κουταλιά της σούπας δαφνέλαιο
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Ρίχνουμε τα υλικά μας σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουν κρεμώδη υφή. Απλώνουμε τη μάσκα στα μαλλιά πριν από το λούσιμο κάνοντας ελαφρές κινήσεις μασάζ και στη συνέχεια καλύπτουμε με μια ζεστή πετσέτα για περίπου 15'.

Λούζουμε κανονικά τα μαλλιά μας και ξεπλένουμε πολύ καλά με δροσερό άφθονο νερό. Την μάσκα αυτή, μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε μια φορά την εβδομάδα.

Η συγκεκριμένη συνταγή χαρίζει πλούσια ενυδάτωση στα μαλλιά μας, ενώ τα φυσικά έλαια, όπως το ελαιόλαδο και το δαφνέλαιο, τονώνουν ομαλά την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα του κεφαλιού, αυξάνοντας παράλληλα τη ροή θρεπτικών στοιχείων στη ρίζα.

Τα βαμμένα μαλλιά διατηρούν το χρώμα τους ανεξίτηλο για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ τα ξηρά μαλλιά γίνονται απαλά και μεταξένια.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Πρώτο Ηλεκτρικό Skoda... Αγαπούσε Πολύ Τη Μπύρα!
gazzetta.gr

Πίσω στο 1938, η Skoda έφτιαξε ένα ηλεκτροκίνητο φορτηγό ώστε η μεταφορά μπύρας να γίνεται κανονικά, παρά την πετρελαϊκή κρίση που είχε ξεσπάσει.

Κατανάλωση Μπύρας Μετά Την Προπόνηση: Μπορεί Να Εμποδίσει Την Αύξηση Μυϊκής Μάζας;
Χριστίνα Παναγιώτα Βελαλή

H κατανάλωση έως και δύο μπύρες την εβδομάδα μετά την προπόνηση δεν θα εμποδίσει την προσπάθεια σας να αποκτήσετε μυϊκή μάζα, αναφέρουν η κα Colleen Deane, λέκτορας στη Βιολογία των Μυϊκών Κυττάρων του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον και ο Philip J Atherton, Καθηγητής Κλινικής, Μεταβολικής & Μοριακής Φυσιολογίας του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ.

Πόσο Πειράζει Μια Μπύρα Μετά Την Άσκηση; Δύο Ειδικοί Απαντούν
Μαρία Κοτοπούλη

Θα μπορούσε μια μπύρα μετά την προπόνηση να μας βλάψει ή μήπως υπερβάλουμε; Δύο ειδικοί διερευνούν τα υπέρ και τα κατά της μπύρας ως επιλογή μετά την προπόνηση και δίνουν ενδιαφέρουσες απαντήσεις.

Αλκοόλ: Πώς Σχετίζεται Η Κατανάλωση Αλκοόλ Με Τον Καρκίνο;
Στέλλα Στρούβαλη

Αλκοόλ: Η επίγνωση της σχέσης μεταξύ αλκοόλ και καρκίνου είναι γενικά χαμηλή, σύμφωνα με μια μελέτη.

Ποιό Ποτό Λάτρευε Ο Μακαρίτης Πρίγκιπας Φίλιππος, Που Έφτασε Μέχρι Τα 99;
el.gr

Η ιστορία λέει πως όταν κάποια στιγμή ο Φίλιππος, δούκας του Εδιμβούργου και σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, όταν προσκλήθηκε σε δείπνο από τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας Giuliano Amato, κοίταξε το κρασί που του προσέφεραν και είπε: «Φέρτε μου μπύρα. Ό,τι μπύρα και αν είναι, απλά να είναι μπύρα».

Αλκοόλ & Οδήγηση: Μετά Από Πόσες Ώρες Μπορείς Να Οδηγήσεις Με Ασφάλεια;
iefimerida.gr

Η κατανάλωση αλκοόλ είναι μια από τις βασικότερες αιτίες πρόκλησης σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, με πολλές χώρες να αυστηροποιούν συνεχώς το νομικό πλαίσιο για τη συγκεκριμένη παράβαση.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το