English Greek
27
Σαβ, Ιουλ
20 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tριχόπτωση Τέλος Με Αυτή Την Πανεύκολη Συνταγή Με Μαύρη Μπύρα

Αλλες Ιδιοτητες
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τριχόπτωση: Κι όμως, μπορείς να πάρεις την ρεβάνς.

Η τριχόπτωση σίγουρα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους beauty εφιάλτες κάθε γυναίκας και φυσικά αυτή την εποχή είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Πώς θα την καταπολεμήσεις; Βρήκαμε μία σούπερ φυσική συνταγή με μαύρη μπύρα που θα σε βοηθήσει στον αγώνα σου!

Τα υλικά που θα χρειαστείς:

  • 1 μπανάνα
  • 1 αυγό
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 1/2 φλιτζάνι μαύρη μπύρας

Η προετοιμασία θα σου πάρει μερικά λεπτά!
Σε ένα καθαρό μπολ βάλε όλα τα υλικά. Φρόντισε να έχεις κόψει σε μικρά κομματάκια τη μπανάνα. Με τη βοήθεια του μπλέντερ ανακάτεψε πολύ καλά μέχρι να δημιουργηθεί μία παχύρευστη πάστα.

Η ώρα της εφαρμογής!
Άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σου (κυρίως στις ρίζες) και κάλυψε όλα τα μαλλιά σου με ένα σκουφάκι μπάνιου ή με μία πετσέτα. Άφησέ το να δράσει για 1-2 ώρες και στη συνέχεια ξέπλυνε και λούσε τα μαλλιά σου, ως συνήθως. Μπορείς να επαναλάβεις τη διαδικασία μία φορά την εβδομάδα για τουλάχιστον ένα μήνα.

Και αυτό γιατί...
Η μπανάνα, πλούσια σε βιταμίνες και φυσικά έλαια θα κάνει τα μαλλιά πιο λαμπερά και ελαστικά. Παράλληλα, το μέλι χάρη στις βιταμίνες Ε, Κ, C, Β1, Β2 και Β6 που περιέχει ενισχύει την ανάπτυξή τους. Τέλος, η μαγιά που περιέχει η μπύρα τονώνει τα μαλλιά, μιας και περιέχει βιταμίνη Β, σίδηρο, κάλιο, μαγνήσιο και άλλα στοιχεία που θωρακίζουν από την τριχόπτωση.

πηγή: mothersblog.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο Αλκοόλ Επιτρέπεται Να Πίνουμε Κάθε Μέρα Για Να Παραμείνουμε Υγιείς;
sigmalive.com

Δεν είναι ανάγκη να σας το πούμε πως η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ είναι μια πολύ κακή συνήθεια με ολέθριες συνέπειες στην υγεία σας, αλλά ειδικά τώρα που όλοι βρισκόμαστε σε καραντίνα, πολλοί είναι αυτοί που ακόμα και από... βαρεμάρα, πίνουν σχεδόν καθημερινά αλκοόλ. Πόσο όμως αλκοόλ επιτρέπεται να καταναλώνει κανείς κάθε μέρα;

Saint Thomas Of Bucket
Γιώργος Ιορδανίδης

Ο Saint Thomas Of Bucket, γνωστός και ως Saint Thomas Of Canterbury, είναι ο προστάτης άγιος των ζυθοποιών του Λονδίνου.

Το Απίστευτο Κόλπο Για Βελούδινα Πέλματα
in.gr

Η λύση βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Αφήστε Τα Προβιοτικά, Πιάστε Μια Μπύρα!
cibum.gr

Έρευνα αποδεικνύει πως ακόμα και μια μπύρα έχει περισσότερα οφέλη στο μικροβίωμα του εντέρου από τα μοντέρνα προβιοτικά.

Πονάς; Πιες Μια Μπύρα! Έρευνα Υποστηρίζει Πως 2 Μπύρες Μπορεί Να Είναι Σχεδόν Ένα Τέταρτο Πιο Δραστικές Σε Σχέση Με Τα Κοινά Παυσίπονα!
thermisnews.gr

"Έχω έναν πονοκέφαλο… Μήπως έχεις μαζί σου μία μπύρα;" Κάπως έτσι φανταζόμαστε να αντιμετωπίζουμε πολύ σύντομα τον πονοκέφαλο, αφού σύμφωνα με έρευνες του Πανεπιστημίου του Bristol, η μπύρα είναι το καλύτερο παυσίπονο! 

Αλκοόλ: Η Ποσότητα Και Το Μοτίβο Κατανάλωσης Που Οδηγούν Σε Προβληματική Συμπεριφορά
onmed.gr

Αν σας αρέσει το αλκοόλ, οι ειδικοί τονίζουν ότι είναι πιο ασφαλές να πίνετε συχνά και σε μικρές ποσότητες και όχι υπερβολικά μία φορά την εβδομάδα.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το