English Greek
09
Τετ, Ιουλ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

KCBC - Gulp Fiction / Green On Top / La Puerta De La Discoteca / Viking Tango

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τέσσερεις νέα ετικέτες κυκλοφόρησε η KCBC.

Πρώτη η "Gulp Fiction", μια double dry-hopped Double IPA με 8% ABV, ζυθοποιημένη με Citra, Mosaic και Nelson Sauvin, με αίσθηση από μάνγκο, ροδάκινο, λεμόνι και λευκό σταφύλι.

Δεύτερη η "Green On Top", μια double dry-hopped Double IPA με 8% ABV, ζυθοποιημένη με Citra, Motueka, Simcoe και Centennial.

Τρίτη η "La Puerta De La Discoteca", μια Gose με 4,5% ABV, ζυθοποιημένη με γκρέιπφρουτ, ροζ γκουάβα, πιπεριές τσίλι και λάιμ.

Τέταρτη, σε συνεργασία με την Amager Bryghus, η "Viking Tango", μια double dry-hopped IPA με 7,2% ABV, ζυθοποιημένη με Citra, Mosaic και Idaho 7, με αίσθηση από βερίκοκο, πεπόνι και πεύκο.

Όλες διατίθενται σε κουτάκι των 473ml, των τεσσάρων τεμαχίων.

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Creative Creature - Reaper's Orders
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Creative Creature Brewing.

Northern Monk - OFS036 // Brazil // Sweet Decadent Stout
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Northern Monk Brew Co.

Flying Monkeys - Grand Terrestrial Rhapsody
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Flying Monkeys Craft Brewery.

Βρετανία: Οι Παμπ Ζητούν Να «Παγώσει» Ο Φόρος Στην Μπύρα Ενόψει Των Χριστουγέννων
protothema.gr

«Χρειαζόμαστε να επανέλθει το 'πάγωμα' το φόρου στην μπύρα προκειμένου να περιοριστεί η πίεση του κόστους στις παμπ και τα ζυθοποιεία», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Βρετανική Ένωση Ζύθου και Παμπ (BBPA).

Ισπανικό Δικαστήριο Δικαίωσε Εργαζόμενο Που Απολύθηκε Επειδή Έπινε Μπύρες Στη Δουλειά
gazzetta.gr

Ένας άνδρας κέρδισε δικαστική υπόθεση εναντίον της εταιρείας του, αφού τον απέλυσε επειδή φέρεται να έπινε αλκοόλ κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας.

Με Αφετηρία Τα 20 Λεπτά Τα Φετινά Συμβόλαια Κριθαριού Της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας
Γιάννης Τσατσάκης

Τη λογική της ελάχιστης εγγυημένης τιμής ακολουθούν για άλλη μια χρονιά τα συμβόλαια βυνοποιήσιμου κριθαριού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, με την εταιρεία να θέτει για φέτος ως βάση εκκίνησης τα 20 λεπτά/κιλό.

Άλλα Άρθρα