English Greek
23
Κυρ, Φεβ
9 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εντυπωσιακή Ανακάλυψη: Μηχανή Μετατρέπει Αλκοολούχα Ποτά... Σε Παγωτό (Βίντεο)

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μια μοναδική τεχνική χρησιμοποιεί η μηχανή παγωτού Below Zero προκειμένου να μετατρέψει αλκοόλ σε νόστιμο παγωτό. Η ιδέα του να απολαμβάνει κάποιος μια μπύρα ή ένα κοκτέιλ μέσω ενός παγωτού κάποτε θεωρούνταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όμως πλέον είναι πραγματικότητα χάρη στην ανακάλυψη του Will Rogers.

Η ιδέα που θα φέρει κέρδος
Ο Rogers, ο οποίος διατηρεί το δικό του παγωτατζίδικο, προσπαθούσε να δημιουργήσει μια γεύση παγωτού εσπρέσο με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη, όταν συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ίδια τεχνική με τα αλκοολούχα ποτά.

Έτσι, άρχισε να πειραματίζεται με διάφορες εφαρμογές που χρησιμοποιούνται συνήθως στη βιομηχανία παγωτού και τελικά κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Έτσι δημιούργησε ένα μοναδικό παρασκεύασμα που επιτρέπει στο αλκοόλ να παγώσει και να γίνει παγωτό.

«Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί είναι εντυπωσιακός. Κι αυτό γιατί δημιουργεί μια μοναδική γεύση που μπορεί να σε απογειώσει. Ενδιαφέρον είναι επίσης πως μέσω της διαδικασίας δεν επηρεάζεται καθόλου η περιεκτικότητα σε αλκοόλ», δήλωσε ο Will Rogers.

πηγή: ethnos.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

AleSmith - Funwave
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την AleSmith Brewing.

Πότε Η Κατανάλωση Μπύρας Θα Επιστρέψει Στα Προ Covid Επίπεδα
Αλεξάνδρα Γκίτση

Τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο θα πρέπει να αναμένουν οι παραγωγοί μπύρας για να επιστρέψει η κατανάλωση στα προ covid επίπεδα. Μπορεί εφέτος ο τουρισμός, -βασικός πελάτης της αγοράς μπύρας- να κινείται καλύτερα από πέρυσι ωστόσο παραμένει πολύ πιο κάτω από τα επίπεδα του 2019.

Siren - Granola Coaster: Almond & Coconut / Maiden '20
Γιώργος Ιορδανίδης

Δύο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Siren Craft Brew.

Hoppin' Frog - Evolutions Of B.O.R.I.S. The Crusher Raspberry Hazelnut Biscotti
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα έκδοση της "Evolutions Of B.O.R.I.S. The Crusher", κυκλοφόρησε η Hoppin' Frog Brewery.

Uiltje - Don't Lick The Lamppost
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Eurostat: Ρέει Η Μπύρα Στην ΕΕ - Παράχθηκαν 78 Λίτρα Ανά Κάτοικο
imerisia.gr

Περίπου μία στις τέσσερις μπύρες που περιέχουν αλκοόλ και παράγονται στην ΕΕ προέρχονται από τη Γερμανία.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το