English Greek
28
Κυρ, Απρ
42 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

2024: Πώς Να Γίνεις Η Νέα Βασίλισσα Της Μπύρας Στη Βαυαρία; (Βίντεο)

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Θέλετε να γίνετε μια πραγματική βασίλισσα της μπύρας στη Βαυαρία; Κανένα πρόβλημα: Πώς να κάντε αίτηση...

Επειδή η Βαυαρία αναζητά και χρειάζεται επειγόντως μια νέα βασίλισσα της μπύρας. Πουθενά αλλού δεν γιορτάζονται τόσες πολλές γιορτές και παραδόσεις γύρω από την μπύρα όσο στο νοτιότερο κρατίδιο της Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Και αυτό δεν σημαίνει μόνο το Oktoberfest. Οι Βαυαροί ζυθοποιοί προσελκύουν μεγάλη δημοσιότητα από τα μέσα ενημέρωσης, τα φώτα της δημοσιότητας και πέρα από αυτό: συνεντεύξεις, φωτογραφίες, ραντεβού επί σκηνής με διασημότητες και πολιτικούς, δημοσιότητα στο Instagram και το Facebook, καθώς και εγκαίνια φεστιβάλ μπύρας βρίσκονται στο ημερολόγιο της νέας βασίλισσας.

"Αν έχετε επίσης προσωπική σχέση με τη βαυαρική μπύρα και είστε ενεργό μέλος της βαυαρικής κουλτούρας της μπύρας, τότε ίσως θα σας άρεσε να εκπροσωπείτε και εσείς για ένα χρόνο το κράτος της μπύρας της Βαυαρίας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό";

beer queen

Προϋποθέσεις: Η συμμετοχή σας θα πρέπει να είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξη της Βαυαρίας: Ελάχιστη ηλικία 21 ετών, να έχεις μεγαλώσει στη Βαυαρία ή να έχεις βαυαρικές ρίζες, να σου αρέσει να κάνεις επαφές και να επικοινωνείς, να γνωρίζεις την αγγλική γλώσσα και να έχεις κατατοπιστική παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα - και φυσικά "ενθουσιασμό για το υψηλής ποιότητας και ευέλικτο αγαπημένο ποτό των Βαυαρών", την μπύρα.

Δελεαστικά, η βασίλισσα της μπύρας δικαιούται ένα εταιρικό αυτοκίνητο Audi A4, μια αποκλειστική στολή Dirndl, ένα iPhone με πάγια χρέωση, σπουδαία ταξίδια αντιπροσωπείας και μια αξέχαστη θητεία ως εκπρόσωπος της βαυαρικής κουλτούρας της μπύρας εντός και εκτός Βαυαρίας.

Και κάπως έτσι λειτουργεί: Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης στη διεύθυνση www.bayerische-bierkönigin.de και στείλτε την έως τις 6 Φεβρουαρίου.

Οι υποψήφιοι θα εμφανιστούν σε ένα κάστινγκ στο θέατρο GOP Varieté στο Μόναχο και στη συνέχεια θα επιλεχθούν τέσσερις φιναλίστ για την εκλογή στις 16 Μαΐου.

Παρεμπιπτόντως, η απερχόμενη βασίλισσα της μπύρας Mona Sommer είναι εκπαιδευμένη ζυθοποιός από την περιοχή Allgäu.

Διοργάνωση: Ένωση Ζυθοποιών της Βαυαρίας.

πηγή: grland.info

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

BrewDog - Dog I
Γιώργος Ιορδανίδης

Τα 13α της γενέθλια γιορτάζει η BrewDog με την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας.

Vivant - Sour Lake
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Brewery Vivant.

«Κάτι Περισσότερο Από Μία Ζυθοποιία»: Η Πρώτη Εταιρική Καμπάνια Της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας
Γιώργος Ιορδανίδης

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, πιστή στον εταιρικό της σκοπό, να «ζυθοποιεί για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο», προχώρησε με την επικοινωνία της πρώτης της εταιρικής καμπάνιας, με στόχο να υπογραμμίσει όλα όσα την έχουν ωθήσει στο να στηρίζει έμπρακτα την εγχώρια αγορά μπύρας, μέσω ενός διευρυμένου χαρτοφυλακίου αγαπημένων προϊόντων των καταναλωτών, και πάντα με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Cameron's - Jungle Of Love Volume II
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Cameron's Brewing Co.

Paragon - Pitchfork
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Paragon Brewery.

Platinum Βραβείο Στην Κατηγορία Best Locally Brewed Beer Για Την Μπύρα Λέων
nomisma.com.cy

Η πρώτη ιστορικά κυπριακή μπύρα Λέων ξεχώρισε στη φετινή τελετή απονομής των Cyprus Estia Awards 2023, κατακτώντας δύο σημαντικά βραβεία, το Platinum βραβείο στην κατηγορία Best Locally Brewed Beer καθώς και το Gold στην κατηγορία Trends & Innovations, χάρη στην καλλιέργεια λυκίσκου στην Κυπερούντα.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το