English Greek
27
Σαβ, Ιουλ
24 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αυστηροί Οι Γερμανοί: Περιορισμός Στις Μπύρες Και Βαρύ Πρόστιμο Αν Κάποιος Δεν Φορά Αυθεντική Φανέλα

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ένα από τα ειδικά μέτρα που θα εφαρμόσουν οι Γερμανοί προκειμένου να διευκολύνουν την τήρηση της τάξης στη διάρκεια του Euro περιλαμβάνονται και περιορισμοί στην κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

Στα μπαρ των σταδίων θα πωλείται μεν μπύρα, αλλά θα μπορεί κανείς να αγοράσει μόνο έως δύο συσκευασίες -όχι γυάλινες-, τις οποίες όμως δεν θα μπορεί να πάρει στην εξέδρα.

Η κατανάλωση αλκοόλ στα στάδια θα επιτρέπεται μόνο στα ειδικά σημεία και όχι στις κερκίδες, όπως συνέβαινε έως τώρα και φυσικά η αστυνομία μπορεί να απαγορεύσει σε μεθυσμένους φιλάθλους την είσοδο σε στάδιο.

Η απόφαση για αυστηροποίηση των κανονισμών σχετικά με το αλκοόλ ακολουθούν κατά κάποιον τρόπο το μέτρο που εφαρμόστηκε πρώτη φορά στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022, όπου την τελευταία στιγμή απαγορεύτηκε η διάθεση μπύρας στα στάδια.

Κατά τα άλλα, οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στην Γερμανία για τους αγώνες του Euro 2024, θα πρέπει να γνωρίζουν μεταξύ άλλων ότι δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν με μη αυθεντικές φανέλες των ομάδων. Η σχετική νομοθεσία προβλέπει πρόστιμα ακόμη και 4.000 ευρώ.

Με πρόστιμο 100 ευρώ κινδυνεύει ακόμη ο καταναλωτής που δεν χρησιμοποιεί τους ενδεδειγμένους κάδους απορριμμάτων για ανακύκλωση και ο κανονισμός ισχύει και για τους επισκέπτες.

πηγή: sdna.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβείο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Για Τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης
Σταύρος Δοβιστινός

Η εταιρεία μας, Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης AE, πρόσθεσε χτες, Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, ένα ακόμη βραβείο στη συλλογή της στα 3α Βραβεία Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας με τίτλο #InnovateGreece που απένειμε το Ίδρυμα Friedrich Naumann Foundation for Freedom Greece / Ελλάς.

Έκοψαν Οι Έλληνες Το Ποτό;
Οδυσσέας Δροπολίτης

Όλοι γνωρίζουμε πως είμαστε ένας λαός που το ρίχνει στο γλέντι όποτε μπορεί και βρει ευκαιρία. Είναι κάτι που από πάντα το έκαναν οι Έλληνες.

Από Την Jetdrops Η Νέα Καμπάνια Της Μπύρας Voreia
marketingweek.gr

Επιμέλεια concept, παραγωγή videos και δημιουργία media plan.

WeldWerks - German Chocolate Cake Stout / Churro Laser Sword Fight
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η WeldWerks Brewing Co.

Heretic / Calicraft - Evil & Co
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Calicraft Brewing Co. κυκλοφορεί η Heretic Brewing Co.

Δημόσια Διαβούλευση "Κανονισμού Απονομής Ελληνικού Σήματος Στον Ζύθο"
ypaithros.gr

Η Επιτροπή Ελληνικού Σήματος στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της για τον συντονισμό των διαδικασιών για την απονομή του σήματος ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών θέτει σε δημόσια διαβούλευση σύμφωνα με το άρθρο 187 του ν.4072/2012 τον κανονισμό ελέγχου και απονομής ελληνικού σήματος που αφορά στον ζύθο.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το