English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Την Επόμενη Εβδομάδα Επανέρχεται Η Fall & Rise

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Όταν ο Πέτρος Γλυφτόπουλος και ο Γιάννης Ψιμούλης ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν τη ζυθοποιία Fall & Rise στα τέλη της περασμένης χρονιάς, οι μοναδικές, χειροποίητες μπύρες τους βρήκαν άμεση απήχηση στην αγορά.

Το δυνατό όμως ξεκίνημά τους στην αγορά της Μελβούρνης, του Σίδνεϊ και της Καμπέρα και τα όνειρα να κατακτήσουν το κοινό της Αυστραλίας, εξέπνευσαν όταν χτύπησε η πανδημία τη Βικτώρια.

Με τα απανωτά lockdown στην Πολιτεία, οι δύο συνέταιροι αισθάνθηκαν ότι δεν θα μπορούσαν να ανακάμψουν, και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην πώληση της ζυθοποιίας τους.

Κι έτσι, η δημοφιλής μπύρα που δημιούργησαν, επανέρχεται στην αγορά και πάλι, σε νέα χέρια. Ο Michael Proctor, ο νέος ιδιοκτήτης, δηλώνει αποφασισμένος να διατηρήσει τις συνταγές και την υψηλή ποιότητα της μπύρας που δημιούργησαν οι δύο ομογενείς συνέταιροι.

«Δεν ήθελα να δω αυτή την καλή μπύρα, όπως και όλες τις καλές μπύρες, να εξαφανίζονται από την αγορά», είπε ο κ. Proctor, που αγόρασε την Fall & Rise Brewing τον Οκτώβριο. Ήδη την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμη και πάλι η μπύρα Rise, μια συνταγή των Ψιμούλη και ο Γυφτόπουλο.

«Η πρώτη μπύρα που θα ξανακυκλοφορήσει είναι η Rise, που είναι μια καλή καλοκαιρινή μπύρα και εύχομαι να είναι κάτι που θα αρέσει στην αγορά αυτό το καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα θα προχωρήσω βήμα-βήμα», είπε ο κ. Proctor.

O κ. Γυφτόπουλος είπε στον «Νέο Κόσμο» ότι εκείνος και ο κ. Ψιμούλης θα συνεχίσουν να στηρίζουν ως σύμβουλοι τον νέο ιδιοκτήτη.

«Θέλω να ανταποκριθώ σε αυτό που ξεκίνησαν αυτοί οι δύο άνδρες και να παραμείνω πιστός στην αρχική τους αποστολή. Δοκίμασα την μπύρα τους πρώτη φορά στο Ocean Grown και τη λάτρεψα. Με τράβηξε επίσης και η ετικέτα και άρχισα να τους ακολουθώ στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης».

Ανάλογα με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, ο κ. Proctor δήλωσε ότι είχε σκοπό να «αναστήσει» και τη μπύρα Dorchae, μία Irish Stout, ώστε να είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει για τη γιορτή του Αγίου Πατρικίου του χρόνου.

Οι μπύρες Fall & Rise είχαν γίνει ανάρπαστες στη Μελβούρνη και στο Bellarine Peninsula και είχαν αρχίσει να γίνονται γνωστές και στο Σίδνεϊ και την Καμπέρα.

πηγή: neoskosmos.com

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Siren - Re-Fashioned
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Siren Craft Brew.

Dejan Beko (Ολυμπιακή Ζυθοποιία): Διατηρούμε Την Αισιοδοξία Μας Για Ένα Διαφορετικό 2021
businessnews.gr

Ο επικεφαλής της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, Dejan Beko, μας μιλά για την σημασία της υπευθυνότητας, της έμπρακτης προσφοράς και της εμπιστοσύνης στο σύγχρονο επιχειρείν.

Τα Ζυθοποιεία Στην Ευρώπη Ξεπερνούν Τα 10.000
philenews.com

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Ετήσιας Έκθεσης της Ένωσης Ζυθοποιών Ευρώπης, σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 10.000 ζυθοποιεία στην ΕΕ, ενώ παράλληλα τόσο η παραγωγή όσο και η κατανάλωση μπύρας παρουσιάζουν σημαντική σταδιακή αύξηση κατά τα τελευταία πέντε χρόνια.

WeldWerks - Morning Mojo / Hefeweizen / Piña Colada / Strawberry Daiquiri
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η WeldWerks Brewing Co.

2024: Πώς Να Γίνεις Η Νέα Βασίλισσα Της Μπύρας Στη Βαυαρία; (Βίντεο)
Κατερίνα Ηλιάδου

Θέλετε να γίνετε μια πραγματική βασίλισσα της μπύρας στη Βαυαρία; Κανένα πρόβλημα: Πώς να κάντε αίτηση...

Για Καρτέλ Μπύρας Στην Ινδία Ερευνώνται Οι Carlsberg, SABMiller Και UB
euro2day.gr

Σύμφωνα με έκθεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού της Ινδίας, οι συνομιλίες, τα μηνύματα WhatsApp και τα e-mail των στελεχών των τριών εταιρειών δείχνουν πως οι εταιρείες τακτικά και συλλογικά κατάρτιζαν στρατηγική για την επιδίωξη αύξησης τιμών σε «αρκετά κρατίδια» της χώρας, δημιουργώντας καρτέλ.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το