English Greek
27
Σαβ, Ιουλ
24 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κυκλοφόρησε Η Επίσημη Μπύρα Του Socca World Cup Από Την Κρητική Μικροζυθοποιία Σόλο

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Αν υπάρχει ένα ποτό συνυφασμένο με το ποδόσφαιρο τότε αυτό είναι σίγουρα η μπύρα...

solo socca world cup

Εξ ου και το Socca World Cup σε συνεργασία με την Κρητική μικροζυθοποιία Σόλο δημιούργησαν την επίσημη μπύρα του «Παγκοσμίου κυπέλλου Μίνι ποδοσφαίρου - Socca World Cup» που λαμβάνει χώρα στο Ρέθυμνο από 12 - 20 Οκτωβρίου με την συμμετοχή 40 εθνικών ομάδων, καθιστώντας την Κρήτη επίκεντρο μιας παγκόσμιας ποδοσφαιρικής γιορτής που θα μεταδοθεί παγκοσμίως από 70 τηλεοπτικά κανάλια φέρνοντας τους απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου σε επαφή με τις αληθινές αξίες του δημοφιλέστερου σπορ στον κόσμο!

Η «Σόλο Socca World Cup» είναι μια συλλεκτική μπύρα περιορισμένης παραγωγής : Μια δροσιστική μπύρα τύπου Pale Ale με αρώματα ζουμερών εσπεριδοειδών που υπόσχεται να μας βάλει στο πνεύμα της μεγάλης αυτής ποδοσφαιρικής φιέστας, δίνοντας μας παράλληλα τη δυνατότητα να κερδίσουμε συλλεκτικά δώρα από την Σόλο Your Cretan Craft Beer και το International Socca Federation μέσω διαγωνισμού, πληροφορίες για τον οποίο θα βρείτε στη φιάλη και στο σύνδεσμο www.solobeer.gr/solosocca όπου αναφέρονται και τα επιλεγμένα σημεία διάθεσης της όπου θα την απολαύσετε.

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tröegs - #427
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Πώς Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία "Χτίζει" Μια Κουλτούρα Μηδενικών Ατυχημάτων Για Το Προσωπικό Της
capital.gr

Με το βλέμμα στο σήμερα αλλά και στην επόμενη μέρα, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία παραμένει σταθερά προσηλωμένη στο ολοκληρωμένο πλάνο βιώσιμης ανάπτυξής της, πραγματοποιώντας σταθερά βήματα με προτεραιότητα τους ανθρώπους της και επίκεντρο την καινοτομία. Βασικότατος πυλώνας δράσης αποτελεί η Υγεία & Ασφάλεια στον χώρο εργασίας, σε όλες τις εγκαταστάσεις της πανελλαδικά, όπου η εταιρεία έχει να δείξει σημαντικά δείγματα γραφής τόσο ως προς τις πρακτικές που ακολουθεί όσο και ως προς αποτελέσματά τους.

Barrier - Logan
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Barrier Brewing Co.

Μουντιάλ 2022: Ενόχληση Της... Budweiser Για Την Απαγόρευση Της FIFA
zougla.gr

«Λοιπόν, αυτό είναι ενοχλητικό». Με ένα... λακωνικό «tweet» η αμερικανική μπύρα Budweiser αντέδρασε στην ανακοίνωση της FIFA, πως δεν θα πωλείται αλκοολούχα μπύρα στα γήπεδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Apple Κυκλοφόρησε Το Πρώτο Τρέιλερ Για Το «The Greatest Beer Run Ever», Που Θα Κυκλοφορήσει Στις 30 Σεπτεμβρίου (Βίντεο)
Δημήτριος Γεωργούλας

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη πρωτότυπη ταινία "The Greatest Beer Run Ever", στην οποία πρωταγωνιστεί ο Zac Efron και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου.

Modern Times - Chaos Grid: The Final Course / Stencil Crew / Familiarity Principle
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Modern Times Beer.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το