English Greek
28
Πεμ, Μάι
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Heineken: Ο Πληθωρισμός Μπορεί Να Μειώσει Την Κατανάλωση Μπύρας

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η ζυθοποιία ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τις τιμές της μπύρας της κατά «θαρραλέα» ποσά.

Η ολλανδική ζυθοποιία Heineken προειδοποιεί ότι η διαρκής άνοδος του πληθωρισμού ενδέχεται να περιορίσει την κατανάλωση μπύρας, θέτοντας σε κίνδυνο την ανάκαμψη του κλάδου από την πανδημική κρίση.

Η ζυθοποιία ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τις τιμές της μπύρας της κατά «θαρραλέα» ποσά, καθώς προσπαθεί να αντισταθμίσει το αυξανόμενο κόστος πρώτων υλών και ενέργειας και το «τρελό» κόστος μεταφορών. Αυτό είναι πιθανό να μειώσει τη ζήτηση για μπύρα σε νοικοκυριά που έχουν ήδη πιεστεί από το αυξανόμενο κόστος θέρμανσης, τροφίμων και ένδυσης. Η μετοχή της εταιρείας κατέγραψε αύξηση 0,9% αφού νωρίτερα σημείωσε απώλειες κατά 1,5%.

«Αν δείτε τον τρέχοντα πληθωρισμό, είναι ο υψηλότερος των τελευταίων 10 ετών και δεν αφορά μόνο στις κατηγορίες προϊόντων μας», δήλωσε ο van den Brink σε τηλεφωνική του συνέντευξη στο πρακτορείο Bloomberg.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το περιθώριο για τα προσαρμοσμένα λειτουργικά κέρδη του έτους διαμορφώθηκε στο 15,6%. Τα καθαρά έσοδα για το έτος αυξήθηκαν στα 21,94 δισ. ευρώ από τα 19,72 δισ. ευρώ.

Η Heineken ανακοίνωσε ότι συνεχίζει να στοχεύει σε λειτουργικό περιθώριο 17% το 2023, παρά την αβεβαιότητα για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές.

πηγή: newmoney.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια Ελληνική Premium Μπύρα Στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας (Βίντεο)
athinorama.gr

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης βρέθηκε με την εκλεκτή εζα Premium Pilsener στο πλευρό του κορυφαίου θεσμού της ελληνικής γεύσης.

Anchorage - Vengeance
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Anchorage Brewing Co.

Κριθάρι: Μειωμένη Παραγωγή Στη Θεσσαλία-Από 20 Λεπτά Για Ζυθοποιία
Ζυγουράκη Αικατερίνη Γλυκερία

Η συγκομιδή ξεκινά μέσα στις επόμενες μέρες στο Θεσσαλικό κάμπο, ενώ οι αποδόσεις προβλέπονται χαμηλότερες από πέρυσι και τα συμβόλαια ζυθοποιίας ξεκινάει από 0,20 λεπτά το κιλό.

AB InBev: Δώρο 6,1 Δισ. Από Τον Δισεκατομμυριούχο Τέλες Στον Γιο Του
Τασία Σιούσιουρα

Ο Βραζιλιάνος δισεκατομμυριούχος επενδυτής Μαρσέλ Χέρμαν Τέλες δώρισε το μερίδιό του στη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μπύρας στον κόσμο, την Anheuser-Busch InBev SA, στον νεότερο γιο του Μαξ.

Fuerst Wiacek - Human Emotions / Action Directe / Hop Harvest Chinook / All The Single Hops: Idaho 7
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Fuerst Wiacek.

Gigantic - Bud Clark
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Gigantic Brewing Co.

Άλλα Άρθρα