English Greek
16
Δευ, Σεπ
9 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Volksfest Της Νυρεμβέργης Ανοίγει Τις Πύλες Του: Τιμές - Πρόγραμμα - Πληροφορίες

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η χαρά είναι μεγάλη: το φθινοπωρινό λαϊκό φεστιβάλ επιστρέφει στη Νυρεμβέργη - και προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες για πάνω από δύο εβδομάδες...

Το Dutzendteich επιστρέφει
Το φθινοπωρινό λαϊκό φεστιβάλ της Νυρεμβέργης είναι προ των πυλών. Ξεκινά την Παρασκευή (23 Αυγούστου) στις 5.30 μ.μ. με μια παρέλαση. Μετά την παρέλαση, ο δήμαρχος Marcus König (CSU) ανοίγει το πρώτο βαρέλι μπύρας στην σκηνή Papert στις 6 μ.μ.

Δεν είναι πλέον μυστικό: τα οικογενειακά απογεύματα της Τετάρτης προσφέρουν μειωμένες τιμές από τις 14:00 έως τις 21:00. Όλες οι βόλτες προσφέρουν έκπτωση 50% στην τιμή και όλες οι επιχειρήσεις προσφέρουν τουλάχιστον ένα είδος στη μισή τιμή. Αυτό έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε οικογένειες με περιορισμένο προϋπολογισμό να επισκεφθούν το Volksfest σε ευνοϊκή τιμή.

Πυροτεχνήματα έναρξης την Παρασκευή
Όσον αφορά τα πυροτεχνήματα, οι επισκέπτες μπορούν να προσβλέπουν στην επίδειξη πυροτεχνημάτων έναρξης την Παρασκευή (23 Αυγούστου). Θα ακολουθήσει ένα εντυπωσιακό μουσικό πυροτέχνημα με την ονομασία «Νύχτα των 1.000 φώτων» την Παρασκευή (30 Σεπτεμβρίου) - μια εκδήλωση που ήταν πάντα δημοφιλής. Ξεκινώντας στις 10.15 μ.μ., τα πυροτεχνήματα υπόσχονται ένα εντυπωσιακό θέαμα. Το τελευταίο πυροτέχνημα θα γίνει την Κυριακή (8 Σεπτεμβρίου) από τις 10 μ.μ.

Άλλα σημαντικά γεγονότα περιλαμβάνουν τη γαλλική βραδιά το βράδυ της Πέμπτης (29 Αυγούστου) για τον εορτασμό της 70ής επετείου της αδελφοποίησης της πόλης μεταξύ της Νυρεμβέργης και της Νίκαιας, τη Ροζ Δευτέρα (2 Σεπτεμβρίου), η οποία είναι αφιερωμένη στην κοινότητα LGBT+.

volksfest

Τόσο ακριβή είναι φέτος η μπύρα
Υπάρχουν επίσης καλά νέα όσον αφορά την τιμή της μπύρας: δεν έχει αλλάξει σε σχέση με το ανοιξιάτικο λαϊκό φεστιβάλ στη σκηνή του φεστιβάλ Papert και παραμένει στα 11,90 ευρώ, αναφέρει το «nordbayern.de». Η πύλη επικαλείται πληροφορίες από τον φορέα εκμετάλλευσης της τέντας.

Η αύξηση της τιμής είναι επίσης μέτρια σε σύγκριση με το περσινό φθινοπωρινό λαϊκό φεστιβάλ. Τότε, μια μπύρα κόστιζε 11,50 ευρώ.

Πώς να πάτε στο φεστιβάλ
Οι συγκοινωνιακές συνδέσεις με το χώρο του φεστιβάλ είναι καλά ανεπτυγμένες. Οι γραμμές 6, 8 (Dokuzentrum) και 10 (Dutzendteich) του τραμ, η S3 (Dutzendteich) και οι λεωφορειακές γραμμές 36 και 55 (Dokuzentrum) σταματούν σε άμεση γειτνίαση με το χώρο του φεστιβάλ.

Οι λεωφορειακές γραμμές 45 και 65 προσφέρουν απευθείας συνδέσεις με την κεντρική είσοδο, οι οποίες συμπληρώνονται από ειδικά λεωφορεία μεταξύ της Volksfestplatz και του σταθμού του μετρό Frankenstraße. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν επίσης χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων.

Το λαϊκό φεστιβάλ έχει μακρά ιστορία - η πρώτη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το 1826 προς τιμήν του Βαυαρού βασιλιά Λουδοβίκου Α’. Το φθινοπωρινό φεστιβάλ υποδέχεται τους επισκέπτες από τις 23 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου.

πηγή: grland.info

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Deschutes - Teensy
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Deschutes Brewery.

Surly - Fifteen
Γιώργος Ιορδανίδης

Τα 15α  γενέθλια της γιορτάζει η Surly Brewing Co. με την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας.

Καμία Ανησυχία Για Τον Covid Στο Oktoberfest Του Μονάχου
Γεώργιος Σαμαρίδης

Αν και η διάσημη γιορτή μπύρας της Γερμανίας είναι πιθανό να προκαλέσει έξαρση των μολύνσεων από Covid-19, αυτές θα είναι πολύ πιο ήπιες από ό,τι ήταν στο αποκορύφωμα της πανδημίας, δήλωσαν ειδικοί σε θέματα υγείας.

Perennial - Friendship Update
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Perennial Artisan Ales.

Flying Dog - Dark Berry
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Flying Dog Brewery.

Fonta Flora - Goodnight Nebo
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Fonta Flora Brewery.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το