English Greek
21
Δευ, Απρ
1 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Υπέγραψε Τη Χάρτα Διαφορετικότητας

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Χάρτα Διαφορετικότητας, μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2019 και υλοποιείται στη χώρα μας από το ΚΕΑΝ-Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων.

Τη «Χάρτα Διαφορετικότητας» υπέγραψε η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, ενώνοντας τις δυνάμεις της με δεκάδες επιχειρήσεις, ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με στόχο την προώθηση της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης ως βασικών αρχών της εταιρικής κουλτούρας.

Η Χάρτα Διαφορετικότητας, μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2019 και υλοποιείται στη χώρα μας από το ΚΕΑΝ-Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας των ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στη χώρα μας.

Η Human Resources Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, Αλίκη Γκοβόσδη, δήλωσε σχετικά: «Στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία, δίνουμε έμφαση στη δημιουργία και διατήρηση ενός εργασιακού κλίματος που αγκαλιάζει την πολυμορφία και προάγει τη συμπερίληψη, έτσι ώστε οι άνθρωποί μας να νιώθουν απολύτως ελεύθεροι να εκφράσουν τον πραγματικό εαυτό τους. Σε αυτή την κατεύθυνση, υλοποιούμε ένα πλάνο με βασικούς πυλώνες δράσης την επιδίωξη της πολυμορφίας σε θέσεις ευθύνης, την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών για όλους, τη δημιουργία μίας κουλτούρας συμπερίληψης και την υιοθέτηση της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης ως κριτήρια λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων».

O πρόεδρος του ΚΕΑΝ και Ιδρυτής του Diversity Charter Greece, Σταύρος Μηλιώνης, ανέφερε σχετικά: «Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, μία επιχείρηση που επενδύει στην πολυεπίπεδη ανάπτυξη των ανθρώπων της, έλαβε τη στρατηγική απόφαση να υιοθετήσει τη Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και αισιόδοξοι όταν επιχειρήσεις με αυτή τη δυναμική και αναπτυξιακή πορεία και παρουσία αποδεικνύουν και έμπρακτα τη διάθεσή και δέσμευσή τους να σέβονται και να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των εργαζομένων τους προς όφελος της επιχειρηματικότητας, αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας».

πηγή: imerisia.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Founders - Mothership Series #27
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Founders Brewing Co.

Tröegs - Little 'Nator
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα εποχιακή ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Perennial - Blue Ridge 2022
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Perennial Artisan Ales.

Calicraft - Misfits Fiend
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την KnuckleBonz και το θρυλικό συγκρότημα των Misfits, κυκλοφόρησε η Calicraft Brewing Co.

Χτύπημα Στις Πωλήσεις Μπύρας Από Τις Υψηλές Τιμές Βλέπει Η Carlsberg
Λία Δεληγιάννη

Ενώ η μπύρα «ιστορικά ήταν μια ανθεκτική κατηγορία καταναλωτών», οι μεγάλες αυξήσεις τιμών και γενικά ο υψηλός πληθωρισμός θα χτυπήσουν τις πωλήσεις, ειδικά στην Ευρώπη, προειδοποίησε ο δανέζικος όμιλος.

Hi-Wire - P.O.G. Pitch
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Hi-Wire Brewing.

Άλλα Άρθρα