English Greek
20
Σαβ, Απρ
34 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Γνωρίστε Το BL6, Τη Νέα Gaming Πρόταση Της Bud Light!

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Είναι gaming PC, είναι προβολέας, και μπορείτε να αποθηκεύσετε μπύρες σε αυτό!

Αν νομίζετε ότι η εποχή της διάθεσης των νέων gaming κονσολών τελειώνει με το λανσάρισμα των PlayStation 5 και Xbox Series X τότε κάνετε μέγα λάθος. Τώρα έφτασε η σειρά της Bud Light να παρουσιάσει την δικιά της πρόταση στην αγορά. Η ζυθοποιία μόλις ανακοίνωσε το BL6, την νέα "coolest gaming κονσόλα". Εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι η κονσόλα αυτή πραγματικά υφίσταται, και ο αστερίσκος είναι χιούμορ το οποίο αναφέρεται στην ύπαρξη cooler για μπύρες που διαθέτει η κονσόλα.

Το συγκεκριμένο σύστημα προφανώς δεν έρχεται να ανταγωνιστεί τα PS5 και Xbox Series X. Αποτελεί μέρος μίας καλλιτεχνικής δημιουργίας, ενός τεχνολογικού demo και ενός τεχνάσματος marketing. Η κονσόλα όπως αναφέραμε είναι λειτουργική και θα μπορεί να την αποκτήσει όποιος θέλει, μόλις αυτή διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω του ShopBeerGear.com (το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στο ίδρυμα National Restaurant Association Educational Foundation και στο πρόγραμμα Change is on the Menu).

Σίγουρα όμως αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι το BL6; Τις επόμενες ημέρες θα σας έχουμε μία αναλυτική περιγραφή. Αυτά που μπορούμε να αναφέρουμε σίγουρα είναι ότι είναι ένα PC στο οποίο βρίσκονται εγκατεστημένα τα Windows 10, με έναν επεξεργαστή Intel i7-1065G7 και 16GB RAM και ενσωματωμένο προτζέκτορα. Όλα αυτά βρίσκονται μέσα σε ένα μεγάλο μπλε κουτί το οποίο έχει σχεδιαστεί να μοιάζει με ένα six-pack μπυρών Bud Light. Ειδικότερα, το PC φαίνεται να είναι ένα, ή εφάμιλλο, σύστημα Microsoft Surface Prο παρέα με τον Asus ZenBeam 720p προβολέα. Για κάρτα γραφικών δεν θα δείτε κάτι ιδιαίτερο αλλά την Intel Iris, η οποία όμως είναι αρκετή για να παίξετε παιχνίδια όπως το Tekken 7 και το Soul Calibur 6, τα οποία υπάρχουν προεγκατεστημένα μαζί με το RBI Baseball 20 και μερικά άλλα.

Όπως καταλάβατε το σύστημα το συγκεκριμένο είναι περισσότερο ένα Windows 10 PC από ότι ένα gaming. Από τα έξι κουτιά που βλέπετε και στην φωτογραφία τα δύο πρώτα φιλοξενούν τους ανεμιστήρες για την ψύξη του PC, στα δύο μεσαία αποθηκεύονται τα χειριστήρια (BL6 8Bitdo N30 Pro+) και στα δύο τελευταία μπορείτε να παγώνετε τις μπύρες σας!

Σε γενικές γραμμές το BL6 με τον πρωτότυπο σχεδιασμό που έχει, σίγουρα αποτελεί μία έξυπνη κίνηση marketing από την Bud Light. Επίσης η ιδιαίτερα εντυπωσιακή παρουσία του και η λειτουργικότητα που προσφέρει, σίγουρα θα αποτελέσει πόλο έλξης για αρκετούς χρήστες και ιδιαίτερα συλλέκτες.

πηγή: pcmag.com

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Creative Creature - Perplexion
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Creative Creature Brewing Co.

ΗΠΑ: «Πρωταθλήτρια» Στις Πωλήσεις Μπύρας Η Modelo Especial - Έπεσε Δεύτερη Η Bud Light
insider.gr

Η Modelo Especial της Constellation Brands ήταν κατά τον Ιούνιο και για δεύτερο συνεχόμενο μήνα η μπύρα με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά των ΗΠΑ, σύμφωνα με στοιχεία της NielsenQ.

Αυξήθηκαν Κατά 1,5% Οι Πωλήσεις Μπύρας Το 2023
alphanews.live

Αύξηση 1,5% παρουσίασαν, σε ετήσια βάση, οι συνολικές πωλήσεις μπύρας το 2023 στην Κύπρο, σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα.

Siren - Haus Party / Wandering Lines
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Siren Craft Brew.

Bottle Logic - Power Bank / Source Code
Γιώργος Ιορδανίδης

Δύο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

Founders - All Day Chill Day
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Founders Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το