English Greek
18
Πεμ, Απρ
35 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μπυρονειροκρίτης

Ιστορικα - Εγκυκλοπαιδεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ενδεχομένως να μην το ξέρατε, αλλά υπάρχει ερμηνεία στον ονειροκρίτη για την μπύρα και σε κάποια πράγματα που έχουν σχέση μ' αυτή.

Ορίστε λοιπόν τι λέει, αν ονειρευτείτε -δυστυχώς- μόνο για το ζυθοποιείο, το ζύθο, την μπύρα και την μπυραρία.

Ζυθοποιείο
Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε σε μια μεγάλη εγκατάσταση ζυθοποιίας, σημαίνει άδικο κατατρεγμό από κρατικούς αξιωματούχους, αλλά τελικά θα αποδείξετε την αθωότητα σας και θα ανυψωθείτε πάνω από τους διώκτες σας. Αν κατά οποιονδήποτε τρόπο δείτε στ' όνειρο σας παρασκευή μπύρας, σημαίνει αγωνία στην αρχή, που όμως καταλήγει συνήθως σε όφελος και ικανοποίηση.

Ζύθος
Η μπύρα μας δίνει χαρά στην πραγματικότητα, το ίδιο μήνυμα μεταφέρει και στον ύπνο μας. Μόνοι ή με παρέα, όταν πίνετε μπύρα θα ακούσετε ευχάριστα νέα.

Μπύρα
Πικρές απογοητεύσεις σας περιμένουν αν δείτε πως την πίνατε σε μπαρ. Αν είδατε άλλους να την πίνουν, δίχτυ δολοπλοκιών θα εκτοπίσει τις ωραιότερες ελπίδες σας. Για τους συνηθισμένους σ' αυτό το ποτό, διαγράφονται ευχάριστες προοπτικές, αν δουν ότι πίνουν μέσα σε ευχάριστο και καθαρό περιβάλλον. Συχνά, τα ονειρικά περιστατικά γίνονται πραγματικότητα.

Μπυραρία
Όποιος δει στον ύπνο του μπυραρία, θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός με τις υποθέσεις του. Εχθροί τον παραμονεύουν.

Κράτα το

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άγνωστη Θετική Επίδραση Της Μπύρας Στην Ανδρική Γονιμότητα
onmed.gr

Νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων από το Γενικό Νοσοκομείο "Massachusetts" στη Βοστώνη, δείχνει ότι η κατανάλωση ενός ποτηριού μπύρα την ημέρα μπορεί να διπλασιάσει τη γονιμότητα των ανδρών, αντίθετα με τον καφέ που μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες της σύλληψης σε ένα ζευγάρι.

Αλκοόλ: Η Ποσότητα Και Το Μοτίβο Κατανάλωσης Που Οδηγούν Σε Προβληματική Συμπεριφορά
onmed.gr

Αν σας αρέσει το αλκοόλ, οι ειδικοί τονίζουν ότι είναι πιο ασφαλές να πίνετε συχνά και σε μικρές ποσότητες και όχι υπερβολικά μία φορά την εβδομάδα.

Η Μέτρια Κατανάλωση Αλκοόλ Σχετίζεται Με Χαμηλότερο Κίνδυνο Θανάτου Σε Άτομα Με Καρδιακή Νόσο
Ζήσης Ψάλλας

Το να πίνετε έως και 105 γραμμάρια αλκοόλ την εβδομάδα μπορεί να σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού επεισοδίου, στηθάγχης ή θάνατο μεταξύ των ατόμων με καρδιαγγειακή νόσο.

Πώς Η Βαυαρική Μπύρα Έγινε Διάσημη Με High-Tech Του 1871
Ρόλαντ Λος, Επιμέλεια: Χρύσα Βαχτσεβάνου

Πριν από 150 χρόνια ο νεαρός μηχανικός Καρλ Λίντε έκανε τη βαυαρική μπύρα γνωστή παγκοσμίως. Κι αυτό γιατί αντικατέστησε τον παραδοσιακό πάγο με έναν ψυκτικό μηχανισμό.

Δείτε Τι Συμβαίνει Στο Σώμα Σας Τις Πρώτες 24 Ώρες Μετά Την Κατανάλωση Μπύρας Και Θα Δεν Θα Το Πιστεύετε!
athensmagazine.gr

Ο κόσμος θεωρεί, ότι μόνο το δυνατό αλκοόλ είναι επικίνδυνο για την υγεία μας. Η μπύρα είναι ένα ελαφρύ ποτό και είναι απολύτως ακίνδυνο.

Το Αλκοόλ Μπορεί Να Είναι Πιο Επικίνδυνο Για Την Καρδιά Από Ό,τι Πιστευόταν Προηγουμένως
Ζήσης Ψάλλας

Τα επίπεδα κατανάλωσης αλκοόλ που θεωρούνται επί του παρόντος ασφαλή από ορισμένες χώρες συνδέονται με την ανάπτυξη καρδιακής ανεπάρκειας, σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάστηκε σε επιστημονικό συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιολογίας.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το