English Greek
27
Σαβ, Ιουλ
20 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μαύρη Μπύρα Αυξάνει Τη Λίμπιντο Και Ενισχύει Τη Στύση

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Αντίθετα με όσα ήταν γνωστά μέχρι σήμερα, το αλκοόλ σε λογικές ποσότητες, και δη μία ή δύο ποτήρια μαύρης μπύρας, μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις στο σεξ, αυξάνοντας την ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα και διεγείροντας τις αισθήσεις.

Αυτό υποστηρίζει στο βιβλίο της "The Married Sex Solution: A Realistic Guide to Saving Your Sex Life", η Δρ Κατ Βαν Κερκ, σεξολόγος και ειδικός σε θέματα οικογένειας και γάμου.

Το πρώτο πλεονέκτημα της κατανάλωσης αλκοόλ πριν το σεξ είναι η καθυστέρηση της εκσπερμάτισης, κάτι που είναι γνωστό και τεκμηριωμένο από προηγούμενες μελέτες. Η κατανάλωση δύο ποτήρια μπύρας προκαλεί υπερφόρτωση σε φυτοοιστρογόνα κάτι που η Βαν Κερκ υποστηρίζει ότι καθυστερούν τον οργασμό. Η διαφορά με όσα ξέραμε πριν είναι ότι η Βαν Κέρκ θεωρεί πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ιδιότητα του αλκοόλ προς όφελος μας.Το δεύτερο πλεονέκτημα, ειδικά όσων καταναλώνουν μαύρη μπύρα, είναι οι πιο έντονες στύσεις. Αυτό οφείλεται στην μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο.

Η μαύρη μπύρα αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος διαστέλλοντας τα αγγεία και δίνει εντονότερες και μεγαλύτερες σε διάρκεια στύσεις. Αυτό, εκ πρώτης, φαίνεται αντιφατικό αλλά η συγγραφέας κάνει λόγο για μικρές σχετικά ποσότητες και όχι για μεγάλες ή μακροχρόνια χρήση.Το τρίτο πλεονέκτημα όσον πίνουν μπύρα γενικότερα, σύμφωνα με το European Journal of Epidemiology είναι η αυξημένη αντοχή στο σεξ. Το 31% αυτών που πίνουν μπύρα εμφανίζουν μειωμένη πιθανότητα καρδιαγγειακής πάθησης συγκρινόμενη με αυτούς που δεν πίνουν. Αυτό έχει σχέση με την ευεργετική δράση της μπύρας σε σχέση με τα υπόλοιπα αλκοολούχα. Η μπύρα είναι προϊόν ζύμωσης, έχει πολλά θρεπτικά συστατικά, προβιοτικά βιταμίνες Β, και μικρή περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

Ουσιαστικά, η Βαν Κέρκ υποστηρίζει ότι μία νύχτα με αλκοόλ και σεξ δεν είναι απαραίτητα μία νύχτα κακού σεξ και ότι, οι παντρεμένοι, θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τις αφροδισιακές ιδιότητες του αλκοόλ και δη της μπύρας. Μεταξύ άλλων, αναφέρει και μια μπύρα η οποία έχει ζυμωθεί με 50 είδη λυκίσκου κι άλλα φυτικά είδη όπως το τζίνσενγκ, το γκίνγκο μπίλομπα, που βελτιώνουν κατά πολύ την σεξουαλική επιθυμία την κυκλοφορία του αίματος. Αυτή η μπύρα λέγεται 50 Shades of Green.

πηγή: itrofi.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Άντρες Κάτω Των 40 Δεν Πρέπει Να Πίνουν Πάνω Από Ένα... Σφηνάκι Μπύρα Τη Μέρα, Έρευνα Αναφέρει
sport-fm.gr

Έρευνα του πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον υποστηρίζει ότι οι νέοι άντρες θα έπρεπε να αποφεύγουν, ουσιαστικά, την μπύρα...

Η Άγνωστη Θετική Επίδραση Της Μπύρας Στην Ανδρική Γονιμότητα
onmed.gr

Νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων από το Γενικό Νοσοκομείο "Massachusetts" στη Βοστώνη, δείχνει ότι η κατανάλωση ενός ποτηριού μπύρα την ημέρα μπορεί να διπλασιάσει τη γονιμότητα των ανδρών, αντίθετα με τον καφέ που μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες της σύλληψης σε ένα ζευγάρι.

Μπύρα, Κρασί Ή Αναψυκτικό; Ποιο Έχει Λιγότερες Θερμίδες, Τι Να Προτιμήσουμε
Βίκυ Κουρλιμπίνη

Μπύρα, κρασί και αναψυκτικά. Και τα τρία μπορούν να συνοδεύσουν το μεσημεριανό ή το βραδινό γεύμα, αλλά τα επιλέγουμε και μόνα τους, στην έξοδό μας ή όταν χαλαρώνουμε στο σπίτι μας. Ειδικά όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία και ζητάμε κάτι για να ξεδιψάσουμε, μια παγωμένη μπύρα ή ένα παγωμένο αναψυκτικό είναι στις επιλογές μας. Συχνά δε, πίνουμε περισσότερο από ένα ποτήρι;

Πασίγνωστο Ποτό Αποτρέπει Την Συσσώρευση Λίπους Και Θωρακίζει Το Συκώτι
europost.gr

Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Oregon υποδεικνύει ότι ένα ζεύγος ενώσεων που προέρχονται από τον λυκίσκο, ο οποίος χρησιμοποιείται στην παρασκευή μπίρας από αρχαιοτάτων χρόνων, μπορεί να αποτρέψει την επικίνδυνη συσσώρευση λίπους στο ήπαρ γνωστή ως ηπατική στεάτωση.

Τα Δύο Λάθη Που Κάνετε Όταν Πίνετε Αλκοόλ
onmed.gr

Την περίοδο των γιορτών είναι δύσκολο να αποφύγουμε την κατανάλωση αλκοόλ, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο την επόμενη μέρα να βιώσουμε δυσάρεστο hangover.

Υπάρχουν 3 Τρόποι Να Πίνετε Αλκοόλ Χωρίς Να Παίρνετε Βάρος
clickatlife.gr

Όχι, δεν υπάρχει κάποιος μαγικός τρόπος να πίνετε όσες μπύρες θέλετε και να αποφύγετε τα έξτρα κιλά (που όχι, δεν πάνε μόνο στην κοιλιά, αλλά σε όλο το σώμα). Υπάρχουν, όμως, 3 πράγματα που μπορείτε να αποφύγετε, απολαμβάνοντας το ποτό σας, για να μειώσετε τις περιττές θερμίδες.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το