English Greek
26
Παρ, Απρ
44 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Μεγαλύτερο "Six-Pack" Του Κόσμου

Ιστορικα - Εγκυκλοπαιδεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το μεγαλύτερο six-pack στον κόσμο, είχε ζωγραφισμένο πάνω στις δεξαμενές του η G. Heileman Brewing Co., όπου σταμάτησε τις δραστηριότητές της το 2003.

Η City Brewery, όπως ήταν το αρχικό της όνομα, άνοιξε για πρώτη φορά το 1858 και είχε τοποθετήσει το six-pack όπου και διακόσμησε περίτεχνα, δεδομένου ότι οι δεξαμενές είναι στην πραγματικότητα μέρος της ζυθοποιίας.

Για να καταλάβετε το μέγεθος των δεξαμενών θα πρέπει, ξεκινώντας την ημέρα που γεννηθήκατε, πίνοντας μία ουγκιά της κούπας μπύρα, για 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, θα έπρεπε να φτάσετε περίπου 120 ετών για να ολοκληρώσετε μόνο ένα από τα έξι "κουτιά" της εν λόγω συσκευασίας.

Η πρώτη εικόνα είναι τα παλιά μεταλλικά κουτιά μπύρας, στο πλαίσιο της προηγούμενης ζυθοποιίας και η δεύτερη είναι τα πιο σύγχρονα και τροποποιημένα από τη νέα ζυθοποιία που την εξαγόρασε το 2003.

Κράτα το

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μπύρα Συμβάλει Στη Διατήρηση Της Καλής Χοληστερίνης!
Γιώργος Παπαδημητρόπουλος

Μερικά πολύ καλά νέα προέκυψαν για τους λάτρεις της μπύρας μετά από μια μελέτη που παρουσιάστηκε στη Νέα Ορλεάνη στο πλαίσιο των επιστημονικών συνεδρίων της Αμερικάνικης Καρδιολογικής Εταιρείας.

Ποια Είδη Μπύρας Συμβάλλουν Στην Πρόληψη Της Άνοιας
onmed.gr

Οι μπύρες με πικρή γεύση και φρουτώδες άρωμα μπορεί να μειώνουν τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Γιατί Οι Φυσαλίδες Της Σαμπάνιας Ανεβαίνουν Κατακόρυφα Ενώ Της Μπύρας Όχι;
cibum.gr

Η νέα ανακάλυψη των επιστημόνων αξίζει μια πρόποση!

Πόσο Πειράζει Μια Μπύρα Μετά Την Άσκηση; Δύο Ειδικοί Απαντούν
Μαρία Κοτοπούλη

Θα μπορούσε μια μπύρα μετά την προπόνηση να μας βλάψει ή μήπως υπερβάλουμε; Δύο ειδικοί διερευνούν τα υπέρ και τα κατά της μπύρας ως επιλογή μετά την προπόνηση και δίνουν ενδιαφέρουσες απαντήσεις.

Το Αλκοόλ Μπορεί Να Είναι Πιο Επικίνδυνο Για Την Καρδιά Από Ό,τι Πιστευόταν Προηγουμένως
Ζήσης Ψάλλας

Τα επίπεδα κατανάλωσης αλκοόλ που θεωρούνται επί του παρόντος ασφαλή από ορισμένες χώρες συνδέονται με την ανάπτυξη καρδιακής ανεπάρκειας, σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάστηκε σε επιστημονικό συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιολογίας.

Κατανάλωση Μπύρας Μετά Την Προπόνηση: Μπορεί Να Εμποδίσει Την Αύξηση Μυϊκής Μάζας;
Χριστίνα Παναγιώτα Βελαλή

H κατανάλωση έως και δύο μπύρες την εβδομάδα μετά την προπόνηση δεν θα εμποδίσει την προσπάθεια σας να αποκτήσετε μυϊκή μάζα, αναφέρουν η κα Colleen Deane, λέκτορας στη Βιολογία των Μυϊκών Κυττάρων του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον και ο Philip J Atherton, Καθηγητής Κλινικής, Μεταβολικής & Μοριακής Φυσιολογίας του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το