English Greek
23
Τρι, Απρ
41 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τι Να Φάτε Πριν Πιείτε Αλκοόλ

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το πρωινό που ακολουθεί μετά από μια νύχτα ξέφρενου γλεντιού είναι συνήθως εξαιρετικά δυσάρεστο, καθώς ο πονοκέφαλος, η ζαλάδα και ο στομαχόπονος ακυρώνουν τις ευχάριστες στιγμές που προηγήθηκαν.

Ένα καλό γεύμα και ένα παυσίπονο μπορεί να εξουδετερώσουν τις ενοχλήσεις, ωστόσο η σωστή προετοιμασία από το προηγούμενο κιόλας βράδυ μπορεί να σας βοηθήσει να τις αποφύγετε εξ αρχής.

Σύμφωνα με τον καθηγητή James Schaefer, ειδικό σε θέματα που αφορούν το μεταβολισμό του αλκοόλ, ένα χορταστικό γεύμα πλούσιο σε λιπαρά είναι ιδανικό για να αποφευχθούν οι δυσάρεστες συνέπειες της μέθης.

Τα λιπαρά, επισημαίνει ο καθηγητής, δημιουργούν μια εσωτερική «επίστρωση» στο στομάχι και το έντερο, οπότε το αλκοόλ απορροφάται από το σώμα με πιο αργό ρυθμό.

Μια πίτσα ή μια ομελέτα είναι λοιπόν το ιδανικό γεύμα πριν τη βραδινή έξοδο. Ένα μεσογειακό «γιατροσόφι» για να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσμα είναι η κατάποση μίας κουταλιάς ελαιόλαδο.

Μια καλή εναλλακτική είναι πρωινό πλούσιο σε υδατάνθρακες, σύμφωνα με τον Δρ Richard Stephens από το βρετανικό πανεπιστήμιο Κιλ. Ένας από τους λόγους που εκδηλώνεται το hangover, σύμφωνα με τον Δρ Stephens, είναι η εξάντληση των αποθεμάτων γλυκόζης του οργανισμού, οπότε ένα καλό πρωινό βοηθά να εξισορροπήσουν τα επίπεδα γλυκόζης και να υποχωρήσουν τα δυσάρεστα συμπτώματα.

πηγή: onmed.gr

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Γυαλιά Μπύρας": Πόσο Αλλοιώνεται Η Οπτική Πραγματικότητα Από Το Μεθύσι
cibum.gr

Έρευνα καταρρίπτει τη θεωρία περί "γυαλιών μπύρας".

Έρευνα! Μια Μπύρα Την Ημέρα Προστατεύει Από Παθήσεις Και Χαρίζουν Μακροζωία
newsbreak.gr

Σύμφωνα με νέα έρευνα, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι «μία μπύρα την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα». Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Άμστερνταμ υποστηρίζουν μάλιστα ότι όσοι καταναλώνουν συγκεκριμένες μπύρες ζουν περισσότερο.

Η Μπύρα Συμβάλει Στη Διατήρηση Της Καλής Χοληστερίνης!
Γιώργος Παπαδημητρόπουλος

Μερικά πολύ καλά νέα προέκυψαν για τους λάτρεις της μπύρας μετά από μια μελέτη που παρουσιάστηκε στη Νέα Ορλεάνη στο πλαίσιο των επιστημονικών συνεδρίων της Αμερικάνικης Καρδιολογικής Εταιρείας.

Το Απίστευτο Κόλπο Για Βελούδινα Πέλματα
in.gr

Η λύση βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Νέα Μελέτη Έδειξε Τι Συμβαίνει Στο Σώμα Κάποιου Που Σταματάει Να Πίνει Αλκοόλ Για Ένα Μήνα
gazzetta.gr

Νέα μελέτη έδειξε πως η μείωση κατανάλωσης αλκοόλ μπορεί να επιφέρει θετικές αλλαγές στην ποιότητα της ζωής ενός ανθρώπου που συνηθίζει να πίνει αρκετά.

Οι Επιστήμονες Αποκάλυψαν Πόση Μπύρα Την Ημέρα Δεν Βλάπτει Την Υγεία
kipos.firenews.video

Η κατανάλωση άνω των 200 ml μπύρας την ημέρα βλάπτει την ταχύτητα αντίδρασης του ατόμου.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το