English Greek
20
Σαβ, Απρ
34 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μπορεί Το Πόσο Πίνεις Να Επηρεάζεται Από Το Πώς Μυρίζει Ο Σύντροφος Σου;

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η αλήθεια είναι ότι όσο πιο ευχάριστα μυρίζει ένας άνδρας τόσο καλύτερα μπορεί να εξελιχθεί ένα ραντεβού. Ήξερες όμως ότι η μυρωδιά που αναδίδει ο σύντροφός σου μπορεί να σε οδηγήσει να πιεις περισσότερο από όσο υπολόγιζες αρχικά;

Σύμφωνα με νέα έρευνα του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Νότιας Φλόριντα, οι ανδροστερόνες (ορμόνες του ανδρικού φύλου) μπορούν να κάνουν μία γυναίκα να καταναλώσει περισσότερο αλκοόλ.

Οι νεαρές γυναίκες ηλικίας 21 και 31 ετών συμμετείχαν στην έρευνα, δεν ήξεραν το αντικείμενο της, αντιθέτως πίστευαν ότι συμμετείχαν σε έρευνα καταναλωτών σχετικά με τις ανδρικές κολόνιες και τα ποτά. Τους δόθηκαν λοιπόν αρωματισμένα χαρτάκια που είχαν ψεκαστεί είτε με ανδροστερόνη είτε με απλό νερό και στη συνέχεια τους έδωσαν 2 ποτήρια από μπύρα χωρίς αλκοόλ στην κάθε μία. Όσες είχαν εκτεθεί στη μυρωδιά της ανδροστερόνης λοιπόν, ήπιαν περισσότερο από όσες είχαν λάβει τα χαρτάκια που είχαν ψεκαστεί με απλό νερό.

Οι ερευνητές σημειώνουν ότι η ανίχνευση αρσενικών σεξουαλικών αρωμάτων, ακόμη και αν δεν το γνωρίζουν οι γυναίκες (όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση που δεν ήξεραν ότι μύριζαν, μία ανδρική ορμόνη) μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη κατανάλωση αλκοόλ λόγω της μακροχρόνιας πολιτιστικής συσχέτισης μεταξύ του αλκοόλ και του σεξ. Βέβαια, οι ερευνητές παραδέχονται ότι είναι αβέβαιο ακόμη κατά πόσο τα αποτελέσματα που παρήχθησαν μέσα στο εργαστήριο μπορούν να έχουν την ίδια εφαρμογή και σε συνθήκες πραγματικής ζωής.

πηγή: olivemagazine.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπύρα Εναντίον Κρασιού: Τί Είναι Πιο Υγιεινό;
Νικόλας Γεωργιακώδης

Οι δύο κυρίαρχοι της καλοκαιρινής αλκοολοποσίας κάθονται στο σκαμνί του διατροφολόγου. Ποιος είναι ο πιο υγιεινός;

Αλκοόλ: Η Ποσότητα Και Το Μοτίβο Κατανάλωσης Που Οδηγούν Σε Προβληματική Συμπεριφορά
onmed.gr

Αν σας αρέσει το αλκοόλ, οι ειδικοί τονίζουν ότι είναι πιο ασφαλές να πίνετε συχνά και σε μικρές ποσότητες και όχι υπερβολικά μία φορά την εβδομάδα.

Tριχόπτωση Τέλος Με Αυτή Την Πανεύκολη Συνταγή Με Μαύρη Μπύρα
mothersblog.gr

Τριχόπτωση: Κι όμως, μπορείς να πάρεις την ρεβάνς.

Και Όμως! Η Μπύρα Σε Κάνει Καλύτερο Εραστή
newsbomb.gr

Καλά νέα για τους εραστές της μπύρας και όχι μόνο...

Ένας Γιατρός Αποκάλυψε Γιατί Η Μπύρα Είναι Πιο Επιβλαβής Από Όσο Νομίζουμε
kipos.firenews.video

Η μπύρα θεωρείται ποτό χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ.

Ποιό Ποτό Λάτρευε Ο Μακαρίτης Πρίγκιπας Φίλιππος, Που Έφτασε Μέχρι Τα 99;
el.gr

Η ιστορία λέει πως όταν κάποια στιγμή ο Φίλιππος, δούκας του Εδιμβούργου και σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, όταν προσκλήθηκε σε δείπνο από τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας Giuliano Amato, κοίταξε το κρασί που του προσέφεραν και είπε: «Φέρτε μου μπύρα. Ό,τι μπύρα και αν είναι, απλά να είναι μπύρα».

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το